post-image
1
jan
1:00

Otvoritev coworking Lucija

obrtna cona Lucija, nasproti supermarketa Tuš
Liminjanska cesta 94c

V Občini Piran bo to soboto, 28.2., otvoritev PRVE barmanske akademije v Sloveniji, Seaside Bar Solutions in coworking prostorov Akademije za prihodnost v Luciji – švigale bodo ideje! 

Gre za dva projekta, združena v eno, podprta s strani Občine Piran, imenovana Akademija za prihodnost ter  Seaside Bar Solutions. Oba projekta vpletata mrežo mladih posameznikov v občini Piran, ki gradijo kreativno skupnost in želijo aktivno sodelovati pri razvoju domačega kraja in širše, zato zamisel o coworking prostorih. 

Cilj Akademije za prihodnost je mreženje z ljudmi, predvsem z mladimi, ki si želijo ustvarjati, delati, ter jim nuditi v zameno izobraževanja in pogoje za začetek uspešne kariere.

Seaside Bar Solutions želi kakovostno izobraževati kader v gostinskih in barmanskih vodah, saj je želja po teh veščinah vedno večja. Ideja barmanske šole temelji na izobraževanjih, ki zajemajo organizirane tečaje, seminarje, ter promotivne dejavnosti. 

Vabljeni na otvoritev coworking prostorov Akademije za prihodnost in barmanske akademije Seaside Bar Solutions, ki bo v soboto, 28.2.2015, ob 21. uri v Luciji, na Liminjanski cesti 94c (obrtna cona Lucija, nasproti supermarketa Tuš).

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov