post-image
1
jan
1:00

Kofein - čudežna učinkovina?

e-Kavarne Pina

Opis delavnice:
Ali kofein izboljša našo koncentracijo, pozornost in budnost? To bo osrednja tema predavanja, kjer nam bo študent medicine predstavil izsledke svoje raziskovalne naloge: Vpliv kofeina na mentalni stres. Poleg tega bomo uvodoma izvedeli več o tej »čudežni učinkovini« in njenih glavnih učinkih na človeško telo. Govora bo tudi o tem, zakaj je ta učinkovina tako priljubljena v našem vsakdanu.

Predavatelj: Matej Valič

Predavanje bo potekalo v torek 21. aprila v prostorih e-Kavarne Pina (Kidričeva 43, 6000 Koper), s pričetkom ob 18.00 uri.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

Namen projekta je mlade opozoriti o pomembnosti zdravega načina življenja. Skozi predavanja in delavnice si prizadevamo k ozaveščanju mladih o pomenu, ki ga ima zdravo prehranjevanje in redno gibanje na zdravje. Mlade želimo tudi spodbuditi h kritičnemu mišljenju v zvezi z obravnavanimi vsebinami.

KŠOK-ovi dnevi zdravja bodo obsegali sedem srečanj. Poleg predavanj bomo letos ponudili dve zanimivi delavnici in uro zabavne športne vadbe.

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

Prijava:
Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna. Za udeležbo na posameznem dogodku se je potrebno predhodno prijaviti na mail: zdravje@ksok.si, do vključno zadnjega dne pred dogodkom. V prijavo napišite svoje ime in priimek ter naslov, oziroma datum dogodka, ki se ga želite udeležiti.Pohitite s prijavo, saj je število udeležencev omejeno!

☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

Napovednik:
23.4.2015 - Vadba na mini trampolinih

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov