post-image
1
jan
1:00

Koncert Radia Capris

Titov trg, Koper
Titov trg, Koper

12. junija se po sedmih letih v Koper vrača koncert Radia Capris. Na odru bo združil velike in male zvezde domače in tuje glasbene scene. Najmočneje pa bo zagotovo sijala hrvaška pop-rock skupina Parni Valjak, ki letos obeležuje kar 40-letnico glasbenega udejstvovanja.

Od 17. ure dalje bodo na Titovem trgu poleg karizmatičnega Akija Rahimovskega in njegove skupine nastopili še Slavko Ivančić, Danilo Kocjančič Friends, Ne me jugat, Stino, Žiga Rustja, Rudi Bučar in Zmelkoow. Radio Capris pa je tokrat dal možnost tudi mladim, še neuveljavljenim glasbenikom. Na posebnem glasbenem natečaju so poslušalci in posebna komisija radia izbrali kar tri nastopajoče. Veliko glasbeno zabavo v središču mesta bodo tako otvorili Wrong Generation, Teenagers in Noair.

Vstopnice so še vedno na voljo, kupite jih lahko na različnih prodajnih mestih (Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, različne trafike, Avditorij Portorož in druga Eventimova mesta po celotni Sloveniji ter na Eventimovi spletni strani). En evro od vsake prodane vstopnice pa bo Radio Capris podaril v dobrodelni namen, in sicer za nakup dveh EKG-jev, ki ju nujno potrebujejo v Zdravstvenem domu Koper.

Vabljeni!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov