post-image
1
jan
1:00

Skupina za Samske Ženske: "Prava za Pravega!"

Žusterna, Koper

Biti samska ženska je lepo, a hrepenenje po odnosu vedno ostaja. Res je, da ste svobodna in lahko počnete karkoli, imate lahko kup prijateljic, s katerimi si zapolnite prosti čas. Pa vseeno:nekaj ali nekdo manjka. Ampak spet ne:"kar nekdo."

Sama zase dobro veste, da ste pripravljena narediti marsikaj, da bi odnos z novo spoznano simpatijo uspel, pa vendar se vedno konča bolj ali enako. In spet ugotovite, da je najbolje biti kar samska. Pa je to zares to, kar si želite dolgoročno? Podporna pogovorna skupina je namenjena samskim ženskam, ki si želijo ustvariti kvaliteten & osrečujoč partnerski odnos s "pravo osebo", a se jim zdi, da to ni vedno enostavno, saj je včasih najprej potrebno ozavestiti in odpustiti preteklost (ugotoviti, kaj se je zares dogajalo v tistem odnosu), šele potem lahko začnemo znova, najprej v odnosu "Sami s Seboj" in potem z "Drugim Dragim".

Na poti do ustvarjanja novega partnerskega odnosa je potrebno veliko delati na sebi in deljenje izkušenj pomaga. Torej je to skupina za ženske, ki so trenutno samske, a si ne želijo tega "za vedno", ter si želijo spoznati "Pravega". Kdo pravzaprav je "Pravi"?

Na skupini bomo predelovale različne teme: vsa čustva, ki nam preprečujejo si biti blizu z nekom, predvsem pa kako biti "Prava" ženska, poskrbeti zase ter se imeti rada. In še marsikaj. Predvsem se bomo naučile biti Prava oseba najprej zase, potem za drugega.

Za udeležbo na skupini se prijavite na email: veselje.info@gmail.com, info: 030 936 590. Vabljene!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov