post-image
1
jan
1:00

Fenomen Bruno Groening - dok. film o čudodelnem izcelitelju

Muzejski trg 7. Koper (predavalnica Univerze na Primorskem)

Ogled dokumentarnega filma je namenjen vsem, ki želijo spoznati njegovo življenje in delo. Ta film je več kot samo dokumentarni pogled nazaj. Obiskovalci poročajo, da so ob gledanju filma občutili moč, mravljince in pretok energije. Nekateri poročajo o izginotju bolečin, obremenitev ipd.

Vstop prost
Rezervacije in informacije: 041 928 352 Smilja

Bruno Gröning (1906 -1959) je svetovno znan postal v 50. letih zaradi neobičajnih uspehov pri izceljevanju. Več deset-tisoč ljudi je takrat potovalo v kraje kjer je deloval. Zgodile so se neverjetne izcelitve. Za seboj je pustil znanje o naravni izcelitveni moči. Kot takrat se še danes dogajajo izcelitve, celo neozdravljivih bolezni. To potrjujejo številna poročila o uspehih, ki so jih zdravniki skrbno preučili.

Krog prijateljev Bruna Gröninga je humanitarno in prostovoljno društvo, ki naprej širi njegovo učenje in kaže pot, kako lahko ljudje ozdravijo. Članstvo v Krogu prijateljev Bruna Gröninga je vedno prostovoljno in brezplačno ter ni odvisno od narodnostne, ideološke ali verske pripadnosti. Krog prijateljev Bruna Gröninga je leta 2013 prejel tudi mednarodno nagrado za mir Organizacije združenih narodov (OZN).

Prispevek o Brunu Gröningu na RTV SLO 1 - Tednik: http://4d.rtvslo.si/!arhiv/tednik-prispevki/174308561

Organizator dogodka: Krog prijateljev Bruna Gröninga

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov