post-image
1
jan
1:00

FUL KUL poletje 2015

Koper, Žusterna, Portorož
Koper

Društvo Olimp bo tudi letos s podporo številnih partnerjev na plaži Žusterna, mestnem kopališču Koper in na Centralni plaži Portorož, pripravil brezplačne otroške ustvarjalne delavnice FUL KUL.

Kot tradicionalno so tudi tokrat za vsako delavnico določili tematiko na podlagi katere bodo ustvarjali različne izdelke. Letos so se osredotočili na pet elementov za življenje: ogenj, voda, zrak, zemlja in človek. Vse delavnice so brezplačne in potekajo na treh lokacijah vsako soboto in nedeljo: dopoldan v Žusterni od 9. do 13. ure, popoldan pa na mestni koprski plaži ter v Portorožu in sicer od 14. do 18. ure. V primeru slabega vremena pa bodo določili nadomestni datum srečanja. Pomemben poudarek ostaja tudi gostovanje članov društva Morigenos, ki bodo obiskovalcem z otroškimi ustvarjalnicami, približali življenje in značilnosti morskih sesalcev - delfinov. 

 

vsako SOBOTO in NEDELJO:

9.00 - 13.00    KOPALIŠCE ŽUSTERNA
14.00 - 18.00  MESTNA PLAŽA KOPER
14.00 - 18.00  MESTNA PLAŽA PORTOROŽ

 

»Na naših FUL KUL vikendih, nastajajo res lepi izdelki, zato smo se v sodelovanju s Supernovo Koper, odločili, da pri njih pripravimo tudi posebno razstavo vseh FUL KUL umetnin, ki se bo odvijala konec avgusta oziroma v začetku septembra.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov