post-image
1
jan
1:00

Koncert skupine LETEČI POTEPUHI!

Pub 33

Vračajo se legendarni LETEČI POTEPUHI! Tokrat bodo 1. nastopili na odru PUB-a 33!

LETEČI POTEPUHI v letu 2015 zaključujejo staro zgodbo MESTNIH POSTOPAČEV z odhodom orgličarja Damirja Jazbeca in že ustvarjajo novo zgodbo s prihodom originalnega pevca, frontmena Klemna Tičarja. S tem je zasedba zopet pridobila ponoven ustvarjalni zagon in unikaten tandem Tičar-Došlo, nakar je bila logična posledica preimenovanje iz Mestnih postopačev nazaj v Leteče potepuhe, saj sta Klemen Tičar in Dejan Došlo že pred pričetkom delovanja originalne takratne zasedbe v 90-tih letih nastopala kot duet LETEČA POTEPUHA. V obdobju preteklih let od 1994-2001 so LETEČI POTEPUHI posneli tri albume z uspešnicami: Bicikl, Pojem blues, Kurja lojtra, Jedrt itd............
Tako kot so bili že takratni LETEČI POTEPUHI so bili tudi MESTNI POSTOPAČI, spremljevalna in studijska zasedba slovenskega kantavtorja ADIJA SMOLARJA s katerim so posneli tudi nekaj zelo uspešnih albumov.
V letu 2015 so s producentom Janezom Križajem in nekaj gostujočimi glasbeniki posneli novi album, ki še ni naslovljen. Pripravljajo se na izid in promocijo albuma, snemanje videospota ter koncertiranje po vsej Sloveniji in zunaj meja.

Zasedba:
Klemen Tičar - glas, ak.kitara, orglice
Dejan Došlo - ak.kitara, glas
Marko Matjašič - el. kitara,
Sergej Jereb - bas kitara
Iztok Repovž - bobni

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov