post-image
1
jan
1:00

Vedno je pot, tudi če je ni

Portorož

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na prvem predavanju iz sklopa energetskih delavnic in delavnic osebnostne rasti, z naslovom ''Vedno je pot, tudi če je ni''.
Delavnico bo vodil priznani predavatelj dr. Beno Arnejčič. Beno Arnejčič je univerzitetni diplomirani obramboslovec in doktor psihologije, mojster nevroligvističnega programiranja (NLP), visokošolski učitelj Antropologije, Psihologije organizacije, Socialnih veščin in Vzgoje za medije in drugih predmetov na Pedagoški fakulteti v Kopru.
Na delavnici bomo ugotavljali zakaj ima navezanost na starše v otroštvu in mladosti negativne posledice za socialne odnose v odraslosti? Kaj je evolucija odnosa jaz (ego) in starši? Kaj so nevidne vezi v tem odnosu? Kako utrditi energijo zdravih vezi v odnosu starš-otrok, ki so osnova psihičnega zdravja samostojnega posameznika, družine in družbe? Kaj storiti če starši svoje otroke spremenijo v partnerje, ko jih obremenijo z občutkom krivde in skrbjo za starše? Kako in zakaj otrok postane staršev najboljši prijatelj in kateri so obrazi čustvene zlorabe otrok?

Delavnica bo trajala 3 ure in se bo odvijala v Portorožu. Število obiskovalcev predavanja je omejeno na 20 oseb, zato vam priporočamo, da se nanjo čimprej prijavite na e-naslovu carobnapalcica@gmail.com, kjer smo vam na voljo tudi za vsa vaša morebitna vprašanja.

Vabimo vas tudi na našo stran https://www.facebook.com/carobnapalcica, na kateri lahko pridobite več informacij o tej, pa tudi o ostalih predavanjih iz sklopa.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov