post-image
1
jan
1:00

Miklavžev sejem in prižig novoletnih luči v Kopru

Titov trg
Titov trg, Koper

Veseli december je pred vrati in tudi letos bomo v praznični čas zakorakali ob že tradicionalnem prižigu novoletnih luči, ko nas bo obiskal prvi zimski mož sv. Miklavž.

Osrednji mestni trg, Titov trg, bo med 4. in 6. decembrom gostil Miklavžev sejem, kjer boste lahko na štiridesetih stojnicah izbirali različna darila, primerna za tradicionalno obdarovanje, okušali sladke dobrote in se pogreli s toplimi čajem ali kuhanim vinom. Bogat bo tudi spremljevalni program. V kotičku želja bomo izpolnjevali vaše želje, otroci si bodo izmenjali igrače, prisluhnili pravljicam in si ogledali predstavo, izdelovali bomo okraske in čestitke iz recikliranih materialov. Za sproščeno vzdušje bodo poskrbeli glasbeni izvajalci, med katerimi so Brass Bend, Pihalni orkester Marezige, Eskobar, dijaki Gimnazije Koper, nastopili pa bodo tudi plesalci Plesnega centra Fiona.

Simbolično bomo v praznični december vstopili v soboto, 5. decembra, ob 17. uri, s tradicionalnim prižigom novoletnih luči in nastopom pevskih zborov osnovnih šol Mestne občine Koper. Otroke bo pozdravil tudi Miklavž.

 

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov