post-image
1
jan
1:00

23. Primorski sejem

Arena Bonifika, Koper

26. maja vrata ponovno odpira mednarodni obrtno podjetniški sejem - Primorski sejem, na katerem se bo s pestro ponudbo in storitvami predstavilo več kot 200 domačih in tujih razstavljavcev.

Na sejmu se bodo predstavljali najrazličnejši programi, od opreme za dom in gospodinjstvo, avtoopreme, do pestre ponudbe term in zdravilišč ter drugih storitev, na voljo pa bodo seveda tudi degustacije hrane in pijače ter predstavitve zdravega načina življenja. Poleg naštete ponudbe bodo vse dneve na sejmu potekala brezplačna strokovna predavanja ter delavnice za obrntnike in podjetnike.

NOVOSTI!

OTROŠKI SMEJEM-ček & SONČKOV FESTIVAL
Ponudba razstavljalcev za otroke in mladino; Dobrodelne akcije; Svetovanja; Prodaja rabljene otroške opreme; Obisk znanih športnih in drugih obrazov; Tematske delavnice; Igralni kotiček; Knjižni kotiček; Nastopi plesnih in glasbenih skupin in še marsikaj zanimivega.

SENIORFEST
Ponudba razstavljavcev, društev, zavodov in drugih institucij s področja Tretjega življenjskega obdobja; Svetovanja in Izobraževanja; Nastopi na prireditvenem odru in drugi zanimivi program.

KULINARIKA in ostala ŠIROKA POTROŠNJA
Ponudniki s področja hrane, slaščic, vina in drugih dobrot ter programa široke potrošnje.

ZABAVNI in KULTURNI PROGRAM
Na prireditvenem odru se bo zvrstil pester program tako s področja Otroškega smejem-čka in Tretjega življenjskega obdobja kot drugi zabavno-animacijski program.

URNIK SEJMIŠČA
Četrtek, 26. 5. 2016 14.00 - 20.00
Petek, 27. 5. 2016 9.30 - 21.00
Sobota, 28. 5. 2016 9.30 - 21.00
Nedelja, 29. 5. 2016 9.30 - 20.00

Vljudno vabljeni! Vstop je prost.

Info: www.primorski-sejem.si

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov