post-image
1
jan
1:00

Potuj, raziskuj in doživi svet kot prostovoljec!

Center mladih Koper

Prostovoljstvo predstavlja odličen vir pridobivanja neprecenljivih izkušenj in kompetenc za življenje. Zakaj ga ne bi združili s potovanji, odkrivanjem novih krajev in kultur ter z dogodivščinami, ki ti bodo razširile obzorja in se ti za vedno vtisnile v spomin?

Pridruži se dogodku "Potuj, raziskuj in doživi svet kot prostovoljec!", ki bo potekal v torek, 10. maja ob 19. uri v Centru mladih Koper in spoznaj možnosti prostovoljskega dela v tujini iz prve roke.

Spekter programov prostovoljskega dela bo predstavil Zavod Voluntariat, ki se ponaša z večletno tradicijo in izkušnjami na področju mednarodnega prostovoljstva. Tako študentom, kot tudi ostalim zainteresiranim vseh starosti, nudijo različne oblike tovrstnega dela širom sveta. Svoje zgodbe, spoznanja in doživetja pa bodo z nami delili tudi mladi prostovoljki in prostovoljec, ki so izkusili številne kotičke sveta in s svojo dobro voljo ter dejanji prispevali k boljšemu in lepšemu vsakdanu.

Združi prijetno s koristnim – pomagaj, hkrati pa si razširi obzorja in osebnostno zrasti! Potuj, raziskuj in doživi svet kot prostovoljec tudi ti!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov