post-image
1
jan
1:00

Majski oddih za harmonijo uma, telesa in duha!

Bioenergijski resort Salinera, Strunjan

Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, skriva Bioenergijski resort Salinera, kjer bomo zadnji vikend v maju preživeli na prav posebnem vikend oddihu.

V objemu narave in mediteranskega podnebja se bomo predajali in uživali v delavnicah in predavanjih za osebno rast. Rdeča nit vikenda je Harmonija uma, telesa in duha.

Vikend oddih je namenjen vsem, ki želite v svoje življenje vnesti več harmonije in lahkotnosti, ki se želite naučiti, kako ohranjati to harmonijo na vseh področjih vašega življenja. Če se mi ne čutimo izpolnjeno in harmonično, se vse to odraža tudi na naših odnosih počutju, zdravju, financah in seveda v naši okolici. Zato je ta vikend namenjen ravno temu – povrnitvi harmonije v vaše življenje.

Vikend v čudovitem ambientu hotela Salinere je stkan iz:

*INDIVIDUALNIH COACHING SEANS (po želji)

*GIBANJE (joga, sprehodi po čudovitih plažah, kopanje)

*SKRB ZA NEGO TELESA (izbirate lahko med masažami, Access Bars tretmani, Energetic FaceLift Tretman, individualno terapijo Alkina Therapy™, zvočnim razvajanjem) – verjamemo, da je odnos do telesa in negovanje telesa zelo pomemben faktor v našem življenju

*DELAVNICE (delavnice o harmoniji telesa, uma in duha) – verjamemo, da je harmonično življenje ključ do obilja na vseh področjih

Termin:
*27.5 – 29.5.2016 (prihod v petek pop, odhod v nedeljo popoldan)

Program vikend delavnice se lahko ogledate na www.alkimija.eu

Energijska izmenjava:
*300-350€ (odvisno od izbire aranžmaja - polpenzion ali polni penzion)

V ceno je vključeno:
-dve nočitve v Hotelu Salinera
-kopanje v bazenu
-obroki (glede na izbor aranžmaja)
-razvajanje v bioenergijskem parku Hotela Salinere
-delavnice iz omenjenega programa
-20% popust na eno individualno terapijo Alkina Therapy™ ali zvočno kopel, ki ga lahko unovčite pri Nataši Benedejčič
-20% popust na katerokoli individualno terapijo ali coaching seanso, ki ga lahko unovčite pri Romani Črček
- 20% popust na katerokoli masažo ali individualno ThetaHealing terapijo, ki ga lahko unovčite pri Suzani Dolenc.

Možnost savnanja za doplačilo.

Prijave pošljite na:
*natasa.benedejcic@gmail.c om

Vikend organizirajo:
* Suzana Dolenc, učiteljica joge z mednarodnim certifikatom, učiteljica zdravilne metode za delo s podzavestnimi prepričanji, masažna terapevtka s poudarkom na kitajski tradicionalni medicini, popotnica in raziskovalka življenja.
Več na www.zdravilnikoticek.si

* Nataša Benedejčič, intuitivna terapevtka in svetovalka, ki je s svojimi bogatimi izkušnjami in modrostjo ljudem v podporo, da ponovno začutijo sebe in zaslišijo glas svojega srca, da stopijo v svojo moč in postanejo najboljša verzija sebe.
Iz dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanj je Nataša razvila energetsko terapijo Alkina therapy™, vodi zvočne terapije in meditacije ter izvaja energetske masaže.
Več na www.alkimija.eu

* Romana Črček, intuitivna svetovalka, terapevtka in trenerka za življenje z mednarodno priznanimi certifikati, učiteljica različnih tehnik za dvig zavesti in ljubiteljica osebne in duhovne rasti.
Več na www.romanacrcek.com

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov