post-image
1
jan
1:00

Radost enosti TM - skupinska terapija z Mašo Plaznik

Žarek sreče d.o.o., Koper

Radost enosti TM je čisto nova terapija oz. oblika zdravljenja vsega kar človek je, ki jo je skanalizirala Maša Plaznik. V sklopu terapije se povežemo z vašimi vodniki in skupaj z njimi pomagamo odpraviti vaše težave, izzive, odklepamo vrata in premikamo, rušimo zidove.

Terapija radost enosti vam omogoča, da se premaknete na višje vibracije, da začutite svet v popolnoma novi luči. Terapija poteka lahkotno, večinoma v tišini, kjer vas povežemo z vašim bistvom, enostjo in odklepamo tista področja, kjer imate razne težave in izzive, ki jih ne morete odpraviti. Vodniki točno vedo, kaj se z nami dogaja in kaj potrebujemo vsak trenutek. Delo v sodelovanju z vašimi vodniki pripomore k temu, da se stvari premaknejo veliko hitreje in da so učinki terapije večji. Primerna je za vsakogar.



Skupinsko terapijo Radost enosti vodi Maša Plaznik, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, Level 1 in The Body. Hkrati je tudi certificirani Thetahealing® praktik in ima opravljen začetni seminar, nadaljevalni seminar in igro življenja. Certificirani Usui reiki II praktik. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo terapijo.

MNENJE STRANKE
Danes sem bila pri Maši na terapiji radost enosti. Pred terapijo sem čutila v sebi tesnobo in strah pred prihodnostjo. Sedaj se je s terapijo vse to odpravilo. Počutim se lahkotno in pozitivno grem naprej v svet.
Mojca


Cena udeležbe na dogodku: 25 €

Termin in trajanje: sreda, 29.6.2016 ob 19:00, traja cca do 20:30 ure

Kje? V Žarku sreče, Beblerjeva ulica 2B, 6000 Koper, v trgovskem poslovnem centru Markovec.

Prijave na: srecen.zarek@gmail.com.

Dodatne informacije na 041905740 (Maša).

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov