post-image
1
jan
1:00

Koncert skupine D KOKKs!

Pub 33

Družinski avtorski rock band, ki z vsakim novim korakom pridobiva vse večje število podpornikov in poslušalcev, je razmeroma sveža pridobitev na slovenski glasbeni sceni. Strast do ustvarjanja avtorske glasbe, energični nastopi in karizmatičnost članov - različnih generacij - jih je v kratkem času izstrelila ob bok velikim slovenskim rock skupinam. D KOKKs so se letos na začetku leta zaprli v studio, posledica tega je bil izid njihovega prvega CD-ja!

Sedaj so se vrnili na odre, prvič pa se bodo na našem odru predstavili v petek,14.10.! Zdaj gre zares!

Band je letos izdal že svojo šesto pesem z naslovom "Ne jokaj", ki je tudi prva balada iz njihovega - drugače energično divjega repertoarja.

"Besedilo govori o površnem - površinskem odnosu množice, govori o apatičnosti do vsega, kar nas obdaja; lepega, manj lepega, grdega! Ne nazadnje govori o ravnodušnosti. Pesem je posvečena temu prelepemu planetu, ki nam je dal in nam daje življenje, a z njim delamo slabše kot svinja z mehom!" nam je povedal frontman skupine Anže Gallus Petelin, ki je tudi avtor besedil in dodal, da se je pesem dotaknila ljudi že prvič, ko so jo v živo zaigrali na koncertu. "Zdaj, ko smo jo izdali, so odzivi res fenomenalni. Od samega začetka smo verjeli vanjo in posledično temu sledi uspeh. Ljudje si pesem prepevajo in so jo v trenutku vzeli za svojo. To nas res veseli," je povedal Anže.

D KOKKs: sestavljajo:
frontman Anže Gallus Petelin
na kitari Urban Petelin
za bobni Milan Petelin
na bas kitari Ivan Klun

Vabljeni!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov