post-image
1
jan
1:00

KŠOK-ove multimedijske delavnice

Center mladih Koper
Klub študentov občine Koper predstavlja Multimedijske delavnice! V sklopu projekta organiziramo delavnice digitalnega snemanja ter začetni delavnici Adobe Illustrator in Google orodja.

Delavnice bodo potekale v Centru mladih Koper ob sredah (snemanje) in četrtkih (Adobe ilustrator in Google orodja) med 18:00 in 20:30.

*Delavnice so brezplačne.

PROGRAM:

1. ZAČETNI DELAVNICI ADOBE ILLUSTRATOR, 6. in 13. oktober

Adobe Illustrator je eden najbolj razširjenih programov za pripravo različnih kreativnih grafik in uresničevanje kreativnih idej. Na delavnici se bomo spoznali z osnovami oblikovanja. Preko osnovnih korakov se bomo podali v zahtevnejši oblikovalski svet.


2. ZAČETNI DELAVNICI GOOGLE ORODJA, 20. in 27. oktober

Kako nam lahko orodja, ki jih nudi Google, pomagajo pri upravljanju z našim časom? Zakaj uporabljati hranjenje podatkov v Google oblaku? Katere uporabne novosti se nam obetajo in zakaj se sploh poslužiti Google orodij?


3. OSNOVE DIGITALNEGA SNEMANJA, 5., 12. in 19. oktober

Program:
Spoznavanje in predstavitev programa delavnice
Kaj je video
Razvoj ideje
Storyboard
Snemanje
Pregled posnetkov in diskusija


PRIJAVA:

Prijave za OSNOVE DIGITALNEGA SNEMANJA zbiramo do ponedeljka 3.oktobra na prijava@ksok.si ali info točki kluba. Za prijavo na začetni delavnici zbiramo do srede 5.10 (ADOBE ILLUSTRATOR) in srede 19.10. (GOOGLE ORODJA) na prijava@ksok.si ali info točki kluba.

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov