post-image
1
jan
1:00

8 Energy - Infamous love - The Concept

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10a, Izola

Mladi nadebudneži, ki sestavljajo skupino 8 Energy so: Kajetan Grižonič, Enei Rojac, Manuel Odar in Martin Varljen. Radi imajo rock, zato večino časa namenjajo igranju na svoje inštrumente, ime skupine pa poleg povprečne starosti članov govori o njihovi neskončni energiji in otroški sproščenosti.

______________________________________

Skupina Infamous Love je nastala šele pred kratkim, fantje pa se lahko pohvalijo, da so v tem času nanizali že pet avtorskih komadov. Vitan Košpenda na kitari, Blaž Klemenc na basu, Simon Veškovo na bobnih in Patrik Mrak na ritem kitari ter vokalu imajo za seboj že nekaj nastopov, v Hangarju bodo nastopili prvič.

______________________________________

The Concept je rock skupina, ki je nastala leta 2009 kot Tribute to Nirvana. Od leta 2014 deluje tudi kot štiričlanska zasedba, ki izvaja mešano rock glasbo oz. "celo tako znane pesmi, da jih lahko pozna tudi kakšna stara nona", kot je izjavil bobnar skupine Tino ob začetku projekta. Zasedbo sestavljajo člani iz Slovenske Obale in sicer glasbeniki z več letnimi izkušnjami v raznih skupinah (DELIRIUM, VIRUS, HEAT BAND, LUCIFER BAND, BAZAR, THE CONCEPT NIRVANA TRIBUTE, 3 BOTE, FRIŠNI.COM itd.). VOKAL IN KITARI - ALEKS, SOLO KITARA - LAPE, BOBNI - TINO, BAS - MERJO.
______________________________________

Simbolična vstopnina 3 eure.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov