post-image
1
jan
1:00

PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA @Kultivator

Center mladih Koper

KŠOK predstavlja PRVI VELIKI KONCERT v letu 2017!!

Za letošnji zaključek Kultivatorja si bomo privoščili noro in nepozabno izkušnjo in tako nazdravili na novo sezono dobre glasbe in koncertov na Obali!

Iz ZDA se na naše majhne odre ponovno vračajo PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA!

Najbolj znano slovensko blues rock skupino, ki je nastala leta 2009, sestavljajo mladi ljubljančani: brata Julijan in Miha Erič na kitari in orglicah, bobnar in vokalist Zlatko Đogič ter basist Miha Ribarič. Združuje jih prijateljstvo in ljubezen do starega rocka in bluesa.

Prismojeni profesorji bluesa so odlična kombinacija energičnega avtorskega bluesa z improviziranimi odkloni v psihedelični rock in ritmični funk. Fantje so lani marca posneli svoj prvi album Family. V enem letu so naredili več kot 240 koncertov in tako postali pomemben del slovenske glasbene scene. Po razprodanem koncertu v Križankah so se odpravili na glasbeno izpopolnjevanje v ZDA. Sedaj jih imate priložnosti poslušati tudi pri nas v Centru mladih Koper.

PREDSKUPINA: Za ustrezen uvod v najbolj nor januarski večer bo poskrbela obalna rock zasedba NEVERMIND, ki jo sestavljajo: Matej Mittendorfer (vokal, kitara), Tine Farkaš (bas), Jakob Sever (kitara), Gaj Bostic (bobni) ter Peter Bubola (klavir).

VSTOPNINA:

Člani KŠOK-a --> BREZPLAČNO!
Ostali študenti: 3 €
Ostali: 5 €

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov