post-image
1
jan
1:00

ILLUSION: Episode I

Ambasada Gavioli
Industrijska cesta 10, 6310 Izola - Isola

Novo leto - sveža zgodba, ki jo bodo izolski ambasadorji klubske kulture stkali s somišljeniki na obeh straneh mešalne mize. Nova serija bo stala na sveži elektroniki, zazrti v prihodnost, vpleteni ustvarjalci pa bodo v svoje sete vtkali tudi izdaje, ki so jih pozicionirale kot globalne pionirje plesnoelektronskega zvoka.

 

Uvodna iluzija, v kateri bodo prekaljeni mački nočnih izmen pokazali, da še niso za odpis, prinaša tri artiste, ki so sinonim tevtonskega tehna. HEIKO LAUX je z etiketo Kanzleramt definiral berlinski zvok še preden je le-ta postal globalna obsesija. JOHANNES HEIL, ki soustvarja zvok Frankfurta, tudi Svenovega Cocoona, bo nastopil s svojim live actom, ALEXANDER KOWALSKI pa pokazal zakaj slovi kot eden najbolj inventivnih predstavnikov nemške elektronike zadnjega desetletja.

 

V priveju pa vam bo glasbene čakre namazilila škotsko-gorenjska naveza, SILICONE SOUL in ANGEL ANX, ki vas bo popeljala skozi razne odtenke housa. Slednji bo priložnost izkoristil tudi za predstavitev nekaj svojih novih produkcij.

 

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov