post-image
1
jan
1:00

Delavnica: Kako se z asertivnostjo lažje vključim v odnose?

Center mladih Koper

SE TI ZDI, DA NE ZNAŠ REČI NE?, povedati nekaj na način, da bi drugi razumel, kaj mu želiš povedati, se s teboj dogovarjal in morda celo strinjal? Se počutiš, kot da ljudje pogosto ignorirajo tvoje mnenje in te na ta način izključijo iz odnosa, SE NE ZNAŠ POSTAVITI ZASE in SE UVELJAVITI?

Ljudje smo socialna bitja in si želimo biti v odnosih SPOŠTOVANI, kar pa ni vedno enostavno, sploh kadar IMAMO o nečem RAZLIČNA MNENJA/PRIČAKOVANJA ter tega ne znamo povedati tako, da bi naš sogovornik razumel, kaj (kdaj, kje, kako itd.) želimo.

Ker se ljudje v odnosih pogosto ujamemo v PAST NEJASNE KOMUNIKACIJE bomo na 3 urni delavnici poleg podane teorije tudi praktično vadili veščine asertivnosti, s čimer bomo pridobili znanje, kako v vsakdanjih situacijah nestrinjanja uporabiti pristop, ki je bližje rešitvi kot konfliktu.

Udeležba na delavnici je brezplačna, zaželjeni pa so prostovoljni prispevki po občutku.

Prijave sprejemamo preko emaila: veselje.info@gmail.com do zasedbe mest. Prosimo pustite svoj kontakt (mobil) za obveščanje.

Delavnico bo vodila Maja Lešnik, univ. biopsih. ob podpori vodje programa Milene Finc mag. ZDŠ, dipl. soc.del. v ed. Emotional Fokused Therapy.

Zakaj vam priporočamo udeležbo na delavnici?

Ker Se boste z novimi znanji, pridobljenimi na delavnici, Znali Bolje Postaviti Zase in bodo vaši Odnosi z drugimi Boljši!

Vabljeni!;)

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov