post-image
1
jan
1:00

ČAKRE – Energijska središča - 1.čakra

Bcenter Izola

Kot REIKI USUI mojster in učitelj bi vam rada predstavila energetska središča in centre zavesti človekovega telesa, torej ČAKRE.
Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen. Delovanje naših čaker je odsev naših odločitev, ki jih sprejemamo vsak trenutek našega življenja ter odzivov na življenje. Te vrtince odpremo že z našim razmišljanjem, vsakim odzivom na okolico, našim čustvovanjem…
Razumevanje kako čakre delujejo nam omogoči razumevanje povezave med našim fizičnim telesom in našo zavestjo ter nam s tem nudi boljše razumevanje sebe in drugih okoli nas. Pomembno je, da znamo poskrbeti za ravnovesje svojih čaker, saj če naše čakre ne delujejo tako kakor bi morale to vodi do tega, da tudi naše telo ne deluje tako kot bi moralo.
Pripravila bom 7 srečanj (delavnic)– ker seveda je 7 čaker. Na vsaki bom predstavila posamezno čakro, prepoznali bomo svoje lastne omejitve in blokade in našli rešitve kako jih bomo preobrazili v pozitivno stanje. Namreč vse je zapisano v našem telesnem sistemu in na podlagi teh zapisov skozi odraščanje in življenje oblikujemo misli, prepričanja in vrednote, na podlagi katerih se kreira naše vedenje in življenje.
Vsako tako srečanje/delavnica bo vključevala tudi krajšo zdravilno meditacijo za uravnovešanje posamične čakre, kup nasvetov in vpogled/reading v sistem čaker za vsakega udeleženca.

1. Delavnica : PRVA ČAKRA ( korenska čakra) - temelj celotnega človekovega energetskega sistema
Prva čakra se nahaja na dnu naše hrbtenice ob sramni kosti. Povezana je s strahovi in mislimi glede finančnega stanja (denar, prihranki, varčevanje, računi), telesne varnosti, potrebi po tem, da imamo dovolj denarja za hrano, obleke, prevozna sredstva … Če se bojimo, da te potrebe ne bodo zadovoljene, se ta čakra skrči in postane temna in umazana. To povzroča občutke, da nikoli nimamo dovolj, da bi s tem shajali. Zamašena korenska čakra najpogosteje povzroči, da se naši strahovi uresničijo. Tudi obsedenost z denarjem, lastnino in službo, ki jo ponavadi občutijo deloholiki umaže to čakro in jo izjemno poveča.
12Xobjem
Vodi: Klarisa, Pandora - kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Energijska izmenjava : 25 Eur
Obvezna prijava na bcenter@siol.net

Za obisk delavnice ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite radovednost, dobro voljo in morda pisalo in zvezek (če si boste želeli kaj zapisati). Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov