post-image
1
jan
1:00

ČAKRE – Energijska središča - 2.čakra

Bcenter Izola

Življenjska energija “Ki/Chi” se pretaka po telesu od spodaj navzgor. Vsaka čakra predstavlja višjo stopnjo bivanja. Vsaka od sedmih čaker napaja pomembne organe v našem fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi organi, živčnimi spleti in žlezami. Čakre predstavljajo torej človekov zaščitni plašč (Boljše, ko delujejo čakre, boljša je tudi naša Avra in s tem lastna bioenergija).
Nadaljujemo spoznavanje naših čaker. Predstavila bom značilnosti čakre, prepoznali bomo svoje lastne omejitve in blokade in našli rešitve kako jih bomo preobrazili v pozitivno stanje. Namreč vse je zapisano v našem telesnem sistemu in na podlagi teh zapisov skozi odraščanje in življenje oblikujemo misli, prepričanja in vrednote, na podlagi katerih se kreira naše vedenje in življenje.
Srečanje/delavnica vključuje tudi krajšo zdravilno meditacijo za uravnovešanje čakre, kup nasvetov in vpogled/reading v sistem čaker za vsakega udeleženca.
2. Delavnica : DRUGA ČAKRA ( sakralna čakra) - sedež telesnosti, čutnosti in odnosa do sebe in drugih
Nahaja se 2 prsta pod popkom. Ta predel se imenuje tudi tantien.Povezana je z osnovno potrebo po spolnosti, kreativnosti intuiciji in samozadoljstvu. Vlada našem zaupanju vase in naši kreativnosti ter možnosti empatije. Nanjo zelo vpliva družinsko okolje, predvsem v smislu kako smo se v družinskem okolju naučili izražati čustva.
12Xobjem
Energijska izmenjava : 25 Eur
Vodi: Klarisa, Reiki USUI Mojster in Učitelj, Pandora - kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na bcenter@siol.net ali pandorinoupanje@gmail.com
Za obisk delavnice ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite radovednost, dobro voljo in morda pisalo in zvezek (če si boste želeli kaj zapisati). Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov