post-image
1
jan
1:00

Velika izmenjava oblek 2017

Center mladih Koper

Ponovno je čas, da si zamenjamo in osvežimo garderobe, brez nepotrebnega zapravljanja denarja! Vrača se namreč prenovljena Izmenjava oblek! 20. maja 2017, med 10.00 in 18.00 uro, v prostorih CMK-ja, si bomo izmenjali tudi igrače, knjige, CD-je in manjše hišne, še neuporabljene pripomočke.

Namen projekta ostaja enak, torej da si izmenjamo obleke in ostale stvari, da poskrbimo za okolje.

Potekal bo po principu "odneseš, kolikor prineseš" - za vsak predmet, ki ga boste prinesli, boste prejeli kupon. Ta kupon boste nato lahko zamenjali za predmet, izbranega med tistimi, ki jih bodo prinesli drugi obiskovalci.
Na samem projektu bomo imeli tudi "EKO KOTIČEK", kjer se bodo zbirali zamaški, stare baterije, kartuše in zdravila ter vse odnesli na pristojna zbirališča. Na koncu projekta bomo vse stvari odnesli na pristojna odlagališča.

Za osvežitev in lakoto bo tudi poskrbljeno. Za vas bodo poskrbeli v Tranzistor baru.

Tako si bomo lahko vsi osvežili garderobo brez nepotrebnega zapravljanja denarja in podaljšali življenjsko dobo ne samo oblekam, temveč tudi drugim stvarem, ki bi v nasprotnem primeru ostale pozabljene v naših omarah.

Naj poudarimo, da morajo prinesene obleke biti čiste, cele in še nosljive. Prav tako tudi drugi predmeti morajo biti v dobrem stanju!!!

Vse stvari, ki nam bodo ostale ob zaključku projekta, bomo donirali v dobrodelne namene.

Medijski pokrovitelj dogodka je Radio Capris: http://www.radiocapris.si/

Reciklirajte se z nami!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov