post-image
1
jan
1:00

Meditacija Globoke sprostitve

Bcenter Koper

(premagajte stres, izčrpanost in negativna čustva)
Lahko bi rekli, da je stres naš stalni spremljevalec, saj je posledica stalnega stanja negotovosti, ki ga vsak dan krepijo frustracije na cesti, hitenje, skrbi, dvomi ipd. Vse to pospešuje bitje našega srca in nam dviguje krvni pritisk, tako da nam možgani stalno pošiljajo signale, da nekaj ni v redu. In prav zares ni - letargičnost, povoženost in anksioznost so postala stanja, ki nam še zdaleč niso tuja, čeprav bi morala biti zgolj izhod v sili.
Meditacija pa deluje ravno nasprotno, saj telesu sporoča, naj se umiri, in deluje blažilno na telesne posledice, ki jih povzroča stres.
Pomagala vam bo dvigniti energijo, znižala krvni pritisk, sprostila napetost v mišicah in pospremila do globokega in regenerativnega spanca. Meditacija je za obvladovanje stresa več kot priporočljiva in vsekakor bolj učinkovita kot pomirjevalne tablete. Vzemite si čas in za kratek čas pozabite na ves svet in se posvetite sebi.
12xobjem
Energijska izmenjava : 15 Eur
Vodi: Klarisa – Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com
Za obisk meditacije ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite vzglavnik (če ga boste potrebovali) Tudi steklenička vode je dobrodošla.

* Pričakujem vas ob soju sveč in skrivnosti SANJ - tako je, vključila bom nenakšen "bonus" kaj so sanje, simbolika sanj, skriti pomen prebujanja ponoči, lucidne sanje.....

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov