post-image
1
jan
1:00

Delavnica Čakre - Energijska središča - 3.čakra

Bcenter Izola

Čakre predstavljajo človekov zaščitni plašč - človek je zdrav, kadar so čakre usklajene in so dovolj odprte za pretok energij – večja količina energije, katero zmorejo presnavljati čakre, boljše je zdravje človeka.
Smisel in prva naloga izpopolnjevanja čaker je dovajati telesu življenjsko energijo in jo v njem »skladiščiti«. S tem se vzpostavi duševno in telesno ravnovesje. Univerzalna življenjska energija človeka nenehno obdaja in ne oživlja zgolj njegovega telesa, ampak s kozmično energijo obžarja tudi njegovega duha in razum. Izvira iz sončne toplote, svetlobe, magnetizma. V telesu se kaže kot moč, ki omogoča bitje srca, vzdržuje pretok krvi, vzpostavlja presnovne procese in obnavljanje celic. Človekovo telo pa se polni samodejno - med spanjem, s svetlobo, hrano, toploto, z dihanjem. Ali pa jo zavestno usmerjamo - z meditacijo, vajami z vizualizacijo, dihalnimi tehnikami....

Nadaljujemo spoznavanje naših čaker. Predstavila bom značilnosti čakre, prepoznali bomo svoje lastne omejitve in blokade in našli rešitve kako jih bomo preobrazili v pozitivno stanje. Namreč vse je zapisano v našem telesnem sistemu in na podlagi teh zapisov skozi odraščanje in življenje oblikujemo misli, prepričanja in vrednote, na podlagi katerih se kreira naše vedenje in življenje.
Srečanje/delavnica vključuje tudi krajšo zdravilno meditacijo za uravnovešanje čakre, kup nasvetov in vpogled/reading v sistem čaker za vsakega udeleženca.
3. Delavnica : TRETJA ČAKRA ( popkovna čakra – SOLARNI PLEKSUS - MANIPURA) - sedež osebnosti in t.i. primarnega intelekta (uma, razuma, logike in analize)
Uravnoteženo delovanje tretje čakre se kaže skozi visoko raven življenjske energije in živahnosti, samozaupanja, kot sposobnost, da življenjske krize prebrodimo poknočno. Popkovna čakra je tudi mesto, kjer se preko nevidnih energetskih žarkov povezujemo z drugimi ljudmi. V tretji čakri se nahaja tudi odnos do nas samih, do sprejemanja samega sebe, svoje samopodobe in tudi našega zdravja, predvsem fizičnega. Blokade se kažejo kot težave z jetri, težave s prebavo in s presnovo, alkoholizem, stanja strahu in tesnobe, občutek krivde in manjvrednosti, manipuliranje, upravljanje in kontrola, egoizem, strah pred nepriznanjem in nepotrditvijo, strah pred konkurenco.
12xobjem
Energijska izmenjava : 25 Eur
Vodi: Klarisa – Reiki USUI Mojster in Učitelj, Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com
Za obisk delavnice ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite radovednost, dobro voljo in morda pisalo in zvezek (če si boste želeli kaj zapisati). Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov