post-image
9
jun
19:00

Očiščevalna nevihta - 2 dnevna delavnica

Bcenter Izola

Že lep čas svoja življenja krmarimo v “nevihtnih” okoliščinah, ki nas zasuvajo z nerazrešenimi zgodbami preteklosti, ki nato porajajo strah pred prihodnostjo ali nezmožnost konkretnih premikov.

Neprestani občutek pretresanja, utapljanja in komajda še držimo glavo nad vodo, nad vsem, kar nam spodnaša tla pod nogami. To je prvi del nevihte...dviganje prahu in vsega, kar zastaja ter nam ne pusti dihati, pretresanje in vetrenje, da bi se uspelo odlepiti tudi najtrdovratnejše, kar smo skrili pred zavedanjem, pa čeprav nas to neprestano kljuva v hrbet…

In vstopamo v drugi del nevihte, ki ponuja očiščenje. Očiščenje, zdravljenje in preobrazbo, da bi lahko jasneje zasijali, bolj sveži, lahkotnejši, bolj voljni, svobodnejši in opolnomočeni.

Program:
Petek 9.6.
Zberemo se ob 19ih in počasi vstopimo v prav posebni obred celonočnega zvočnega objema, iz katerega se boste nežno prebudili ob približno 6.uri sobotnega jutra.

Sobota 10.6.

Proces “očiščevalne nevihte” bomo nadaljevali s tihim sprehodom terapevtske, meditacijske hoje do obale, kjer bo sledila nežna in ljubeča jutranja joga prebujanja.

Za popolno prebuditev in še globljo osvoboditev bomo poskrbeli s prav posebnim obredom Majevske spiritualne kopeli v morju.

V zgodnjih popoldanskih urah si bomo privoščili krajši sprehod od Belvederja do strunjanskega križa, ene najmočnejših energetskih točk v bližini. Po poti bomo živali enega najlepših razgledov na slovenski obali.

Ob povratku nazaj se bomo "utaborili" na vrhu Belvederja, na travniku, med oljčniki, kjer bomo se bomo na zavarovani parceli ob stari hiši raztegnili s prijetno jogijsko prakso.

Pozno popoldne in večer pa bomo posvetili zdravilnemu dihu in vokalizaciji ter naše druženje zaključili s še enim potopom v sveti zvok in sklenili krog ter naše druženje ob približno 21.uri. Kraj zaključka bo odvisen od vremenskih razmer; zunaj, na Belvederju ali v prostorih Bcentra.

Delavnico vodita: Petra Trtnik in Barbara Grzetič

Več o tem na http://www.bcenter.si/home/obveamo/308-retreat-qoievalna-nevihtaq

Lokacija

Sorodni dogodki

Danes
26
maj
18:30
post
Delavnice

Negovanje ženske energije

Društvo Magičnost gibanja vabi na tedensko delavnico "NEGOVANJE ŽENSKE ENERGIJE" Lokacija: Koper, Bernetičeva ul. 22-Markovec Termin: vsak petek od 18.30-20.30 Delavnica je namenjena vsem udeleženkam, ki si želijo spoznati svojo energijo, jo na zdrav način usmerjati in uravnovesiti, d ...

Poglej
Jutri
27
maj
14:00
post
Delavnice

Delavnica – Masaža za vsakogar

.... za tiste, ki želijo prebuditi svoje telo, ustvariti harmonijo ali izboljšati odnose, kajti masaže so samo pika na i za dobro počutje telesa in duha. Sem certificiran maser Klasične Švedske masaže z NPK-jem (Nacionalno Poklicno Kvalifikacijo) in bi rada to čudovito orodje/tehniko za boljš ...

Poglej
tor
30
maj
18:00
post
Delavnice

Delavnica v okviru dneva zdravja Na stopničkah

DRUŠTVO POZITIVNO ŽIVLJENJE VAS VABI, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA ZELO ZANIMIVIH DELAVNICAH IN PREDAVANJIH V OKVIRU DNEVA ZDRAVJA V VEGANSKI RESTAVRACIJI NA STOPNIČKAH V KOPRU, KI SE BODO ODVIJALE DNE 30.5.2017 od 18. URE DALJE. URNIK DELAVNIC: - 18.00-19.00 Pripravljanje zdravega ob ...

Poglej
sre
31
maj
20:30
post
Delavnice

Meditacija Globoke sprostitve

(premagajte stres, izčrpanost in negativna čustva) Lahko bi rekli, da je stres naš stalni spremljevalec, saj je posledica stalnega stanja negotovosti, ki ga vsak dan krepijo frustracije na cesti, hitenje, skrbi, dvomi ipd. Vse to pospešuje bitje našega srca in nam dviguje krvni pritisk, tako d ...

Poglej