post-image
1
jan
1:00

Delavnica v okviru dneva zdravja Na stopničkah

Veganska restavracija pod stopničkami v Kopru
DRUŠTVO POZITIVNO ŽIVLJENJE VAS VABI, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA ZELO ZANIMIVIH DELAVNICAH IN PREDAVANJIH V OKVIRU DNEVA ZDRAVJA V VEGANSKI RESTAVRACIJI NA STOPNIČKAH V KOPRU, KI SE BODO ODVIJALE DNE 30.5.2017 od 18. URE DALJE.


URNIK DELAVNIC:


- 18.00-19.00 Pripravljanje zdravega obroka z Anko iz restavracije Na stopničkah

- 19.00-20.00 Predavanje Tadeje Prašnikar o Feldenkrajc terapiji. Fledenkrajc terapija je dobra za vse. Zdravi bolečine v hrbtu, poškodbe po operaciji, pripomore k večji gibljivosti sklepov, dobra je po operacijah, prav tako pa lajša poškodbe v stanjih, kot so Cerebralna paraliza itd...Je telovadba, masaža, kakorkoli jo obrneš.... Šola za terapevte je na Dunaju, predavateljica jo redno obiskuje. Na tem predavanju bi vam rada to terapijo približala in vas seznanila z njenimi prednostmi in slabostmi.

- 20.00-21.00 Predavanje o osnovah masaže in o pristopu k problematičnim strankam pri masaži. Predava Jaka Luznar Furlan, ki se z masažo ukvarja že vrsto let. Predstavil bo, kako on dostopa do problematičnih strank.

Med predavanji in po njih pa je na voljo za svetovanja s tarot kartami in nihalom tudi Mojca Lubej, ki se s takimi stvarmi ukvarja že vrsto let.

Delavnice so brezplačne, prostovoljni prispevki dobrodošli. Za vse tiste, ki boste na delavnici pri Anki ob 18.00, pa bi prosila, da se mi prijavite na telefonsko številko 068 159269 do 28.5.2017 ali pa mi napišite sporočilo, koliko vas bo, da vemo pripraviti dovolj materiala.

Prireditev sofinancira Mestna občina Koper.

Vljudno vabljeni!!

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov