post-image
1
jan
1:00

Delavnica – Masaža za vsakogar

Bcenter Izola

.... za tiste, ki želijo prebuditi svoje telo, ustvariti harmonijo ali izboljšati odnose, kajti masaže so samo pika na i za dobro počutje telesa in duha.
Sem certificiran maser Klasične Švedske masaže z NPK-jem (Nacionalno Poklicno Kvalifikacijo) in bi rada to čudovito orodje/tehniko za boljše počutje in zdravje predstavila v bolj praktični luči – za domačo, vsakdanjo rabo.
Naše telo je izjemen mehanizem: vse, karkoli naredi, naredi zato, da nas zaščiti in da nam omogoči preživetje. Toda cena, ki jo naše telo plača za to, je včasih gromozanska – bolečine, stres, bolezni... Spoznali bomo, kako prisluhniti svojemu telesu in se naučili, kaj lahko sami storimo za to, da zagotovimo telesu »varnost«.
Namen masažne delavnice je pripeljati masažo v vaše domače okolje in vam pokazati način, kako lahko učinkovito in vsakodnevno nudite sprostitev in harmonijo svojemu partnerju, otrokom, prijateljem in znancem. Masaže se lahko izvaja kjerkoli : na stolu, na tleh, na masažni ali navadni mizi, na postelji, v viseči mreži, … in to s posebnimi prijemi, ki jih ne učijo na klasičnih tečajih. Naučili se bomo sprostilnih in zdravilnih tehnik za razvajanje svojih najdražjih in sebe.
Predznanje ni potrebno. Vabljeni vsi: mladi po letih ali po srcu, prijateljice, prijatelji, starši – otroci in seveda pari.
12xobjem
Energijska izmenjava: 50 Eur
Vodi: Klarisa, Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov