post-image
1
jan
1:00

Delavnica Števila našega življenja

StudioCriss d.o.o. Koper

Znanje in poznavanje numerologije je dragoceno za vse tiste, ki si s pomočjo tega znajo in želijo raložiti svoj vsakdanjik.
Numerologija je že več tisočletij znana praksa, s pomočjo katere so si življenje razlagale že stare civilizacije. Do danes se je veliko znanja ohranilo, znani so seveda tudi zapisi, ki to dogajanje tudi pojasnjujejo.
Namen numerologije je, da s pomočjo števil ozavestimo ne zdrave energije, ki dajejo nezdrave rezultate. Z zavedanjem svojih potencilaov in darov energijo usmerjamo v bolj pozitivno, uspešno življenje. Pogumno raziščite svet števil in najdite v njih čudežno moč.
A tu ne bo govorla le o klasični numerologiji, totaknili se bomo tudi čarovniške numerologije, s pomočjo katere bomo lahko razjasnili marsikatero nepojasnjeno področje našega življenja.
Kaj pa Angelska števila? To so znaki naših angelov varuhov, ki so nam jih poslali, da bomo lažje razumeli sporočilo. Verjetno se nam je že vsem zgodilo, da smo v nekem obdobju večkrat zagledali isti niz števil. Navsezadnje je prav številska znamenja mogoče opaziti vsepovsod. Najpogosteje jih vidimo na registrskih tablicah, urah, v telefonskih številkah, na računih … In ko ponavljajoče se številke spet opazite, se je dobro vprašati, kaj pomenijo.
Vsi, ki se mi boste pridružili na delavnici bi prosila, da ob prijavi zraven pripišete svoje ime in priimek, ter rojstni datum, da bom lahko pripravila material za delavnico.
Pridružite se mi, 12xobjem
Energijska izmenjava : 35 Eur
Vodi: Klarisa, Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com.
Delavnica je primerna in namenjena vsem, ki želite svoje življenje vzeti resnično v svoje roke.
S seboj prinesite pisalo in zvezek, radovednost in dobro voljo. Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov