post-image
1
jan
1:00

Delavnica: BARVE in FREKVENCE življenja

StudioCriss d.o.o. Koper

Predstavljam vam čisto unikatno predavanje/delavnico, ki bo vaš pogled na svet malo spremenila. V našem vsakdanjiku smo obkroženi in deležni najrazličnejšim dražljajem, ki z njihovim poznanjem lahko naredimo neverjetne preboje, spremembe.
»VSE je energija. In energija je VSE, kar je. In VSE, kar moramo narediti, je, da izenačimo svojo frekvenco z realnostjo tega, kar si želimo, in ni verjetnosti, da tega ne dobimo. To ni filozofiranje – to je čista fizika,« je rekel Albert Einstein.
Barve imajo pomemben vpliv na naše življenje – zdravijo, popravijo ali izboljšajo lahko razpoloženje, umirijo um, spodbudijo ustvarjalnost ... Svet še zdaleč ni črno-bel. Je pisan in nam ponuja paleto odtenkov, ki lahko na nas vplivajo zelo različno. In poleg tega se po navadi njihovega učinka niti zavedamo ne. Tu lahko naštejemo barvno terapijo, čakre, aurično polje.
Telo in njegov sistem meridianov in čaker deluje po enakih pravilih, kot veljajo za vsak inštrument, v natančnem matematičnem zaporedju in v popolni harmoniji. Najbolj osnovna vibracija pa je zvok. Glasba je univerzalni jezik človeštva. Zdravljenje z frekvencami – z znanjem in uporabo zdravilnih harmoničnih frekvenc lahko ponovno vzpostavimo ravnovesje v našem telesu.
Predavanje/delavnica vključuje krajše zdravilne zvočno/barvne terapije in seveda kup nasvetov in zanimivosti.
12xobjem
Energijska izmenjava : 35 Eur
Vodi: Klarisa, Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com
Za obisk predavanja/delavnice ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite radovednost, dobro voljo in morda pisalo in zvezek (če si boste želeli kaj zapisati). Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov