post-image
1
jan
1:00

Delavnica 7 ČAKER – 7 stanj duhovnega razvoja

StudioCriss d.o.o. Koper

Tokrat vas vabim na pot boljšega razumevanja samih sebe in naših energijskih teles. Ni več skrivnost ali tabu'....da poleg naših fizičnih obstaja še veliko več.
7 je namreč čarobno število – poznamo namreč 7 glavnih čaker, stare duhovne tradicije pa prav tako govorijo o sedmih stanjih zavesti. Za vsem, kar obstaja, se skriva red, smisel in inteligenca.
Izraz čakra je sanskrtska beseda, ki pomeni kolo. Čakre so barvni energijski vrtinci, ki potekajo vzdolž hrbtenice, natančneje, od trtice do temena na glavi. So transformatorji univerzalne življenjske energije imenovane »či«, »prana« ali »ki«, ki teče vzdolž telesa od spodaj navzgor.
Psihološko čakre ustrezajo glavnim področjem našega življenja: preživetje, seks, moč, ljubezen, komunikacija, domišljija in duhovnost.
Vse premalo običajno upoštevamo pomembnost čaker in vplive nanje. Njihovemu pravilnemu delovanju prištevamo lastnosti in vplive barv, dragega kamenja, zvoka, božanstva, trav in zelišč, esenc, eteričnih olj, planetarnih vplivov, Angelov in še mnogo drugih delovanj.

O vsaki posamezni čakri bi lahko napisali cele knjige, predavali ure in ure.... Ko jih pričnemo odkrivati, spoznavati in se zavedat njihove pomembnosti, ko smo pripravljeni za njihovo pravilno delovanje kaj storiti, šele takrat se pred nami prične odvijat klopčič naših vprašanj, misli, čustev, delovanj in njihove pomembnosti ter veličine!

Na delavnici bomo spoznali vse skrivnosti posameznih čaker, njihov vpliv na naše življenje, načini in orodja za samozdravljenje in več manjših zdravilnih meditacij.

Vsi pridemo do določene točke v življenju, ko se začnemo zavedati, da obstaja še nekaj več. Zavedamo se, da nam je v življenju lahko lepše, prijetneje in lažje. Sami si največkrat ne znamo in ne moremo pomagati. Branje knjig z duhovno vsebino nam na začetku prinaša veliko ugodja - težje pa je vse to pridobljeno znanje vključiti v svoje življenje.

Namen te delavnice je
- NAJPREJ SPODBUDITI DELOVANJE PRVE ČAKRE IN SE NAUČITI SAMOSTOJNO PRIDOBIVATI ZADOSTNO KOLIČINO ENERGIJE - predvsem energijo zemlje.
- Prečistiti in spodbuditi delovanje vseh čaker.
- Seznaniti sodelujoče z najrazličnejšimi tehnikami za samozdravljenje sebe in drugih (pozitivne afirmacije, zvok, vibracije, mantre, barvna terapija…)

Prisluhnite notranjemu glasu in če vam je vsebina delavnice privlačna, se ga udeležite in si dobolite SPREMEMB.

12xobjem

Energijska izmenjava : 44 Eur
Vodi: Klarisa, Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com
Za obisk predavanja/delavnice ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite radovednost, dobro voljo in morda pisalo in zvezek (če si boste želeli kaj zapisati). Tudi steklenička vode je dobrodošla.


Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov