post-image
1
jan
1:00

Meditacija Šepet Dreves

Rakov Škocjan

Drevo je simbol življenja, ki se nenehno razvija in dviga proti nebu, zato so predvsem starejša drevesa bogat vir močne zdravilne vibracije. Z njimi se lahko povežemo in jim prepustimo, da nas njihova modrost in dolgovečnost zdravi.
Predvsem pa jih lahko objamemo....oziroma pustimo, da nas ona objamejo. Verjetno vsi poznate kakšnega »čudaka«, ki se pogovarja z drevesi...no jaz sem ena izmed njih.
Zakaj objemati drevesa? Ker, da lahko bjameš drevo, potrebuješ iti ven v naravo, na sprehod. Kar je že prva dobra in zdrava navada.
Vabim vas na to posebno aktivno meditacijo kjer bomo prišli v stik s temi prečudovitimi energijami, ki nas bodo očistile energij, ki nam ne služijo več in nas objele z ljubečo energijo, svežim zagonom. Poslušali bomo šepet starodavnih modrosti. Pomembno sporočilo/nauk: Človek mora imeti močne korenine da v današnjem zapletenem svetu lahko preživi. Če se preveč razveji, lahko pri tem plača velik davek. Da bi lahko rasel naprej mora včasih odvreči svojo staro skorjo.
V sklopu meditacije bomo spoznali tudi značilnosti in zdravilne učinke 9 svetih dreves.
Dovolite si, da nekaj dušne nege. Vsak človek, ki hoče biti zdrav, bi si moral poiskati »svoje« drevo, se ob njem spočiti in pomiriti.
12xobjem
Lokacija: Rakov Škocjan (prijavljeni dobijo dan pred meditacijo natančnejša navodila)
Meditacija odpade le v primeru slabega vremena.
Energijska izmenjava: 15 Eur
Obvezna prijava do petka 1.9 na pandorinoupanje@gmail.com
Za obisk meditacije ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite blazino za sedenje ali ležanje ter vzglavnik (če ga boste potrebovali). Športna obutev. Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov