post-image
2
sep
9:30

Meditacija Šepet Dreves

Rakov Škocjan

Drevo je simbol življenja, ki se nenehno razvija in dviga proti nebu, zato so predvsem starejša drevesa bogat vir močne zdravilne vibracije. Z njimi se lahko povežemo in jim prepustimo, da nas njihova modrost in dolgovečnost zdravi.
Predvsem pa jih lahko objamemo....oziroma pustimo, da nas ona objamejo. Verjetno vsi poznate kakšnega »čudaka«, ki se pogovarja z drevesi...no jaz sem ena izmed njih.
Zakaj objemati drevesa? Ker, da lahko bjameš drevo, potrebuješ iti ven v naravo, na sprehod. Kar je že prva dobra in zdrava navada.
Vabim vas na to posebno aktivno meditacijo kjer bomo prišli v stik s temi prečudovitimi energijami, ki nas bodo očistile energij, ki nam ne služijo več in nas objele z ljubečo energijo, svežim zagonom. Poslušali bomo šepet starodavnih modrosti. Pomembno sporočilo/nauk: Človek mora imeti močne korenine da v današnjem zapletenem svetu lahko preživi. Če se preveč razveji, lahko pri tem plača velik davek. Da bi lahko rasel naprej mora včasih odvreči svojo staro skorjo.
V sklopu meditacije bomo spoznali tudi značilnosti in zdravilne učinke 9 svetih dreves.
Dovolite si, da nekaj dušne nege. Vsak človek, ki hoče biti zdrav, bi si moral poiskati »svoje« drevo, se ob njem spočiti in pomiriti.
12xobjem
Lokacija: Rakov Škocjan (prijavljeni dobijo dan pred meditacijo natančnejša navodila)
Meditacija odpade le v primeru slabega vremena.
Energijska izmenjava: 15 Eur
Obvezna prijava do petka 1.9 na pandorinoupanje@gmail.com
Za obisk meditacije ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite blazino za sedenje ali ležanje ter vzglavnik (če ga boste potrebovali). Športna obutev. Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Danes
27
maj
15:30
post
Delavnice

Izkustvena delavnica Čutnost v dvoje

ČUTNOST V DVOJE Je dragoceni čas samoraziskovanja v dvoje. Zaradi pomanjkanja časa, rutine odnosa, ter drugih vsakodnevnih obveznosti si partnerji velikokrat ne vzamemo časa za odkrivanje čutnosti, novih načinov dotika, stika. Preko prakse, ki jo boste deležni, prisluhnete sebi in partnerju. ...

Poglej
tor
29
maj
17:00
post
Delavnice

Poletna nega - delavnica naravne kozmetike

POLETNA NEGA KOŽE Poletje je tik pred nami. Prihaja čas plaže, sončenja, sprehodov v naravi. Mogoče tudi kaj preveč zagorelele kože? Kaj pa moteči mrščes poleti? Če si želiš uživati v naravi v poletnih mesecih in želiš uporabljati le naravne pripravke, da bo užitek popoln, je to prava delavn ...

Poglej
čet
31
maj
19:00
post
Delavnice

Eksotični vonji dišeči izlet med eksotičnimi vonji

Če si ljubitelj-ica naravnih vonjav in te zanima eterika tudi najbolj nenavadnih rastlin je to dišeče potovanje pravo zate. Na voljo bo kar nekaj nenavadnih dišav kot so frangipani, tuberoza, osmantus, lotus, oud, seno, konjak, dlaka kozla,… Odlično potovanje za urjenje nosa.   Na delavnici ...

Poglej
sob
9
jun
10:00
post
Delavnice

Srednjeveški pohod iz Kubeda v Hrastovlje

Društvo SKALA Kubed v okviru prireditve Srednjeveški dnevi v Kubedu organizira srednjeveški pohod iz Kubeda v Hrastovlje. Zbirno mesto je ob 10. uri pred pokopališčem v Kubedu. V spremstvu vitezov nadaljujemo pot čez vas Kubed po učni poti proti vasi Hrastovlje. Na polovici poti bodo obiskovalc ...

Poglej