post-image
1
jan
1:00

Alternativa je živa: Kontradikshn + Clockwork Psycho

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10a, Izola

KONTRADIKSHN

Kontradikshn - skupina označena kot slovenska electro-rock mašina, ki na svojevrsten način zlepi skupaj nezlepljivo: breakbeatništvo, moderno elektroniko in drum'n'bass skozi (post) punk sporočila, ki so lahko intimna, osebna in odvisna od poslušalca. Sozvočje, ki rado povabi na hipnotični ples tudi ljudi z malo manj plesnimi navadami.

“Čisto zares: kako Prodigy sreča Laibach, na poti na špil srečata The Chemical Brothers in vsi skupaj zalutajo na koncert, ki se ti zgodi po dolgem času in le enkrat; spet mladi, sveži, relevantni in dostopni.” - Jaša Lorenčič, Sigic.si (Slovenski glasbeno-informacijski center)

_______________________

CLOCKWORK PSYCHO

Clockwork Psycho je prvi slovenski psychobilly bend s predstavnico nežnejšega spola v ospredju, ki obstaja že od leta 2011. Po nekajkratnih spremembah v vrstah članov ga lahko občudujemo na odrih v zdajšnji postavi od leta 2014 širom Slovenije in Evrope. Glavni vokal poleg pretepanja kontrabasa vodi Clockwork Lilith, spremljevalne vokale si pa delita bobnar Marko in kitarist Al. Po nekaj demo posnetkih, stotih koncertih, mnogih prevoženih kilometrih in prvencu »Nightmares From Laibach« (Fury Records/Nervous Records, 2014), se bend lahko pohvali s čisto svežim albumom »I Don't Give A Fuck«, izdanim aprila letos pri britanski založbi Diablo Records. Le-ta je posvečen pokojnemu članu in prijatelju Lou-ju Jordaan-u.

Vstopnina 5 eurov.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov