post-image
15
sep
18:00

Nova swap sezona odpira svoje omare

Središče Rotunda

Po dolgem poletnem premoru in kopici sprememb smo pripravljene na novo sezono izmenjave kakovostnih oblačil in modnih dodatkov, razvajanja v blagodejni ženski družbi, plesa ter pridobivanja novega navdihujočega znanja in 1001 spoznanja.

Ker čutimo, da nam bo jesen podarila še kopico lepih dni sprejemamo poleg JESENSKE, tudi POLETNO garderobo (do 10 kosov oblačil).

Tokratna Vzornica nas bo popeljala v odkrivanje našega edinstvenega stila, nova članica swap-ekipe pa vam bo predstavila tisočere možnosti spremembe in posodobitve oblačil.

Lokacija

Sorodni dogodki

Jutri
24
nov
19:30
post
Prireditve

2. koncert Amabile z muzejem

Društvo prijateljev glasbe in Pokrajinski muzej Koper vabita na 19.30: predavanj: Marka Bonina: FORTEPIANO, KLAVIR IZ ČASA NAPOLEONA 20.00: koncert dua ELVIRA HASANAGIĆ - sopran ALEKSANDRA PAVLOVIČ - klavir Več o dogodku: http://dpgkoper.com/sl/2016/06/01/2-koncert/ ABONMA v ...

Poglej
Jutri
24
nov
20:00
post
Prireditve

2. Triviada v Bariri

Vrača se Triviada v Bariero!!!! (Morda) enkrat na mesec se bomo dobili in poskušali odgovoriti na čim več vprašanj, da lahko pijemo zastonj. Ampak pojdimo korak nazaj. KAJ JE TO? Trivia je, po domače povedano, kviz. Sodeluješ pa takole: zbereš ekipo od 2 do 5 ljudi, skupina si nadene ...

Poglej