post-image
1
jan
1:00

Delavnica Čakre Energijska središča - 4.čakra

Bcenter Izola

Čakre predstavljajo človekov zaščitni plašč - človek je zdrav, kadar so čakre usklajene in so dovolj odprte za pretok energij – večja količina energije, katero zmorejo presnavljati čakre, boljše je zdravje človeka.

Nadaljujemo spoznavanje naših čaker. Predstavila bom značilnosti čakre, prepoznali bomo svoje lastne omejitve in blokade in našli rešitve kako jih bomo preobrazili v pozitivno stanje. Namreč vse je zapisano v našem telesnem sistemu in na podlagi teh zapisov skozi odraščanje in življenje oblikujemo misli, prepričanja in vrednote, na podlagi katerih se kreira naše vedenje in življenje.
Srečanje/delavnica vključuje tudi krajšo zdravilno meditacijo za uravnovešanje čakre, kup nasvetov in vpogled/reading v sistem čaker za vsakega udeleženca.
3. Delavnica : ČETRTA ČAKRA ( SRČNA ČAKRA - ANAHATA) – je posrednica med čakrami
Leži za prsnico oz. grodnico in je na fizični ravni povezana s priželjcem, ki je pomemben dejavnik imunskega sistema. Vpliva na celice, kri in življenjsko moč. Vpliva na čustvovanje, sprejemanje in dajanje ljubezni, ranljivost in potrebo po harmoniji.
12xobjem
Energijska izmenjava : 25 Eur
Vodi: Klarisa – Reiki USUI Mojster in Učitelj, Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com
Za obisk delavnice ni potrebno nobeno predznanje.
S seboj prinesite radovednost, dobro voljo in morda pisalo in zvezek (če si boste želeli kaj zapisati). Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov