post-image
27
sep
16:00

Slikarska šola Brina torkar

ŠOUPSlikarska šola Brina Torkar vabi k vpisu za leto 2017/2018, ki se bo izvajala v prostorih ŠCUP na Čevljarski 27 v Kopru.
Programi so namenjeni vsem generacijam. Prakticira se tako medgeneracijske programe kot programe slikanja in risanje za mlajše, starejše, ljubitelje ali tiste, ki se želijo pripravljati na različne sprejemne izpite.

Slikarska šola Brina Torkar vabi v slikarsko šolo, ki se bo odvijala v prostorih ŠOUP na Čevljarski ulici 27 v Kopru. Vpis je mogoč do zadnje srede v mesecu septembru 2017. Na tečaj se lahko prijavi vsak, ki ga zanima slikanje, risanje, modno oblikovanje, grafično oblikovanje, strip in podobno. Pričeli bodo z risbo, portretom, figuro in živalmi. Nadaljevali z akvarelom in akvarelnimi barvicami ter akrilnimi barvami na platno. Preizkusili se bodo v vseh tehnikah, kljub temu pa bodo dali prednost vsebini, motivu in željam posameznika, se pravi temam, ki se jih bo želel učiti in v katerih bo želel napredovati.

Šola je primerna kot priprava na sprejemni izpit:
- za srednješolsko izobraževanje na umetniških srednjih šolah (smer fotograf, modno oblikovanje, grafično, industrijsko oblikovanje) in umetniških gimnazijah,
- za Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje, slikarstvo, oblikovanje, restavratorstvo, NTF, arhitekturo.

Prav tako so vabljeni tudi starejši.
Program se izvaja izključno individualno in gre za medgeneracijski program.

TERMIN IZVAJANJA IN CENA:
Slikarska šola bo potekala v mesecu septembru do konca junija. Mesečno plačevanje vam omogoča, da se ob prehodu v naslednji mesec odločite, ali boste z obiski nadaljevali ali ne. Cena s popustom velja za vse, ki bodo slikarsko šolo obiskovali redno - 80 eur. Ob vpisu se plača vpisnina 50 EUR, ki velja za celo šolsko leto. Za tiste, ki bodo obiskovali šolo samo en mesec ali manj je redna cena 120 evrov/4obiske.

(SLIKARSKA ŠOLA PODPIRA MLADE TALENTE. Zato je omogočen 35% popust za vse, ki se bodo vključili v program na ŠOUP-u, Koper)

Redna cena: 120,00 €/mesec
Za osnovnošolce, dijake, študente, brezposelne in upokojence: 80,00€/mesec

PRIJAVE: Prijavite zbiramo na telefon 041644475 ali na mail torkar7@gmail.com. Ob zaključku šole prejmete Brinino potrdilo o opravljenem tečaju oz. diplomo ob opravljenem šolskem letu.

internetna stran : http://slikarska-sola.si/
fb: https://www.facebook.com/Slikarska-%C5%A1ola-Brina-Torkar-150742908279877/?fref=ts

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov