post-image
6
okt
23:00

Koncert skupine NOAIR!

Pub 33

Koprski četverec Noair je leta 2014 s prvencem Existential” zakoličil svoj unikaten, v slovenskem prostoru redek zvok sodobnega indie rocka z močnim pridihom alternative. Letošnji drugi album “Superhuman” je več kot nadgradil pričakovanja. Dobili smo rock bend svetovnega kova, ki ne razočara v nobenem rock klubu, komunikativnost in lepota glasbe pa mu utirata pot tudi v množične medije.
Člani zasedbe Maks Bembič (vokal, kitara), Jaša Hedžet Jajo (bas kitara, vokal), Aleksander Družina Sandoc (kitara) in Gregor Brajkovič Brajko (bobni, vokal) so udarili močno in glasno direktno v glavo. Izid albuma so napovedali s serijo v živo posnetih sešnov Live Behind the Curtains, ob izidu albuma pa so izdali še videosingel Switcher. Pesmi je produciral Robi Bulešič, za mastering pa je poskrbel Gregor Zemljič.

Album Superhuman je gotovo ena najbolj ostrih različic popa pri nas.

V koprskem Pub-u 33 ga bodo predstavili v petek,6 oktobra.

Lokacija

Sorodni dogodki

pet
26
jan
21:30
post
Koncert

Seven days in May (art rock)

Hangar bar

Seven Days in May je zasedba brez zgodovine, ki pa se spogleduje z obetavno prihodnostjo. Še preden so fantje namreč izdali prvi singl in o njih informacij ni ponujal niti vsevedni stric Google, jih je kot morebitno predskupino za svoj decembrski koncert v Ljubljani preučevala zasedba The Scorp ...

Poglej