post-image
1
jan
1:00

Klubski Maraton Radia Študent / Nesesari Kakalulu / Styrofoam

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10a, Izola

V Izolo in Hangar prihajata pod okriljem Klubskega Maratona Radia Študent dve glasbeni skupini :
- NESESARI KAKALULU - goriški afrobeat orkester, z dušo in ritmom zamazani čarterski let na relaciji Nova Gorica – Lagos.
- STYROFOAM - moška figa in kitarski duo, neobremenjen z udobjem preprostih pesmi

Klubski maraton Radia Študent vsako leto znova išče, najde in promovira najnovejše presežke domače alternativne glasbene produkcije. Kot najpomembnejši vir vzhajajočih glasbenih izvajalcev je izjemno uveljavljena institucija, ki s svojim utečenim programom kreira trende prihajajočih let lokalnega klubskega in festivalskega življenja in ob ključni medijski podpori predstavlja optimalno izhodišče za prodor najzanimivejših novih glasbenih sil na slovensko alternativno glasbeno sceno.

Glavno poslanstvo Klubskega maratona je pronicljivo izpostavljanje še neuveljavljenih glasbenih ustvarjalcev in silovita podpora njihovim kreativnim talentom ter ambicijam za nadaljnji glasbeni razvoj. Žirija Glasbene redakcije Radia Študent je izmed 47 prispelih prijav na natečaj Klubski maraton 2017 izbrala 6 glasbenih izvajalcev, ki se bodo v letošnjem letu udeležili najdaljše in najglasnejše klubske glasbene turneje po Sloveniji.

Več na: http://radiostudent.si/klubskimaraton/artists/view/styrofoam

Vabljeni, vstopnina 5 eurov.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov