post-image
1
jan
1:00

Predavanje in pogovor: Jaz pač nisem ustvarjalen/ustvarjalna

Knjižnica Ankaran

V današnjem svetu se dogaja veliko sprememb in na prvi pogled se zdi, da se te dogajajo pogosteje in hitreje kot prej. Zaradi tega pospešenega ritma, pogosto mislimo, da zahteve okolice presegajo njegove sposobnosti in doživljamo stres. Nimamo več dovolj idej, fleksibilnosti in ustvarjalnosti. Ali si pač mislimo tako. Običajni ljudje namreč pogosto sami sebe označijo kot neustvarjalne.

Podobno tako kot številni drugi strokovnjaki menim, da je v naravi vsakega človeka prisotna ustvarjalnost. Ustvarjalnost ni dihotomna karakteristika, temveč se nahaja nekje na kontinuumu, lahko smo bolj ali manj ustvarjalni in v vsakem primeru lahko tudi svojo ustvarjalnost razvijamo. Zakaj jo je dobro razvijati in kako je razvijati poslušajte na predavanju. Vstop brezplačen.


O predavateljici:

Maja Frencl Žvanut, diplomirani psiholog-profesor s statusom kliničnega psihologa (pridobljenega v Republiki Hrvaški) in vedenjsko-kognitivni psihoterapevt v edukaciji (supervizija). Prejšnje leto je ustanovila Čuječnu sobu - center za svetovanje, psihoterapijo in kreativne delavnice v Kopru kje kombinira kognitivno-vedenjski pristop, čuječnost in razvoj ustvarjalnosti, posebej skozi izdelavo mozaika

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov