post-image
16
okt
17:30

Skrivnost: Kako se boljše počutiti v svojem telesu?

Koper

Prijazno vabljeni na predavanje »SKRIVNOST: KAKO SE BOLJŠE POČUTITI V SVOJEM TELESU?«


Bi vam prav prišlo dodatno znanje, kako vplivate na to, da se boste v svojem telesu bolje počutili?

Si želite izboljšati vašo samopodobo? Verjetno ste na tem področju že veliko naredili, a vedno je prostora za izboljšave. Je tako?

Ali veste, da vaš um išče odgovore na vprašanja, ki si jih »Kar tako postavljate sebi!«? Npr. če zamujate in si v sebi govorite: »Kako sem lahko tako površen?«, vam bo vaš um iskal podatke, kdaj ste že bili tako površni in počutili se boste še slabše. Lahko pa se naučite, kako se nase odzivate na bolj konstruktiven način.

Pridite na predavanje »Skrivnost: Kako se boljše počutiti v svojem telesu?«, ki bo v ponedeljek, 16. oktobra 2017, ob 18:30 h v Kopru.

Predavala bom dr. Nada Trtnik, specialistka zakonske in družinske terapije. Že 11. let izvajam individualne in partnerske psihoterapije v Terapevtskem inštitutu - Odnos v Izoli, Postojni in Ljubljani.

Pridite! Zabavno in poučno bo!

Vstopnina: 15 eur/osebo.

Obvezne so predhodne prijave na: 031 371 143, info@odnos.org. Predavanje bo v Kopru, točno lokacijo javim ob prijavi.

Več o mojem delovanju in aktivnostih Terapevtskega inštituta Odnos si preberite na http://www.odnos.org/.

dr. Nada Trtnik, zakonska in družinska terapevtka
Terapevtski inštitut – odnos

031 371 143

Lokacija

Sorodni dogodki

tor
27
feb
18:00
post
Izobraževanje

Pasti in izzivi mladih na internetu - okrogla miza

PASTI IN IZZIVI MLADIH NA INTERNETU Okrogla miza o spodbujanju varne in zdrave rabe interneta Strokovnjaki bodo s primeri iz svojega dela odgovorili na vprašanja o varni in zdravi uporabi interneta, kot so: S kakšnimi izzivi in tveganji se soočajo otroci in mladostniki na internetu? Kak ...

Poglej
sob
14
apr
9:00
post
Izobraževanje

Naravoslovni seminar: Ustvarjalnost z doživljanjem narave

Namen enodnevnega seminarja Centra za vseživljenjsko učenje Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem je udeležencem prikazati in približati aktivnosti, ki jih lahko izvajajo na obali Debelega rtiča (v okviru šol v naravi, naravoslovnih dnevov, ekskurzij …) oz. pri pouku s področja naravoslovja ...

Poglej