post-image
16
okt
17:30

Skrivnost: Kako se boljše počutiti v svojem telesu?

Koper

Prijazno vabljeni na predavanje »SKRIVNOST: KAKO SE BOLJŠE POČUTITI V SVOJEM TELESU?«


Bi vam prav prišlo dodatno znanje, kako vplivate na to, da se boste v svojem telesu bolje počutili?

Si želite izboljšati vašo samopodobo? Verjetno ste na tem področju že veliko naredili, a vedno je prostora za izboljšave. Je tako?

Ali veste, da vaš um išče odgovore na vprašanja, ki si jih »Kar tako postavljate sebi!«? Npr. če zamujate in si v sebi govorite: »Kako sem lahko tako površen?«, vam bo vaš um iskal podatke, kdaj ste že bili tako površni in počutili se boste še slabše. Lahko pa se naučite, kako se nase odzivate na bolj konstruktiven način.

Pridite na predavanje »Skrivnost: Kako se boljše počutiti v svojem telesu?«, ki bo v ponedeljek, 16. oktobra 2017, ob 18:30 h v Kopru.

Predavala bom dr. Nada Trtnik, specialistka zakonske in družinske terapije. Že 11. let izvajam individualne in partnerske psihoterapije v Terapevtskem inštitutu - Odnos v Izoli, Postojni in Ljubljani.

Pridite! Zabavno in poučno bo!

Vstopnina: 15 eur/osebo.

Obvezne so predhodne prijave na: 031 371 143, info@odnos.org. Predavanje bo v Kopru, točno lokacijo javim ob prijavi.

Več o mojem delovanju in aktivnostih Terapevtskega inštituta Odnos si preberite na http://www.odnos.org/.

dr. Nada Trtnik, zakonska in družinska terapevtka
Terapevtski inštitut – odnos

031 371 143

Lokacija

Sorodni dogodki

do pon
15
okt
16:00
post
Izobraževanje

Brezplačni računalniški tečaj za začetnike

Jesen je pred vrati in na Izobraževalnem centru Memory ponovno pričenjamo z izvedbo brezplačnega računalniškega tečaja za začetnike »RAČUNALNIŠKA PISMENOST ZA ODRASLE«. Tečaj je namenjen zaposlenim, starejšim od 45 let, ki imajo največ srednješolsko izobrazbo in si želijo postati bolj samos ...

Poglej
sre
26
sep
18:00
post
Izobraževanje

Jesenski cikel 2018 – Kdo bodo naši gostje?

Središče Rotunda ponovno odpira svoja vrata z jesenskim ciklom 2018. Cikel predavanj bo otvorila Desa Muck, 26. septembra 2018 – ob 18. uri, v atriju Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper. Na predavanjih bo beseda tekla o aktualnih temah in temeljila na uporabnem znanju. Govora bo o mo ...

Poglej