post-image
25
nov
9:00

REIKI I. - Samozdravljenje in osebna rast

StudioCriss d.o.o. Koper

Vsakič znova, ko me kdo kot mojstrico reikija vpraša : kaj je Reiki?, razmišljam, kako naj mu odgovor povem kratko in jedrnato, da bo razumel in dojel lepoto te univerzalne energije.
Reiki je univerzalna življenska energija. Skozi naša telesa se pretaka energija ne glede na to ali o tem razmišljamo ali ne. Odkar človeštvo obstaja, so ljudje uporabljali razne načine zdravljenja na podlagi transformacije univerzalne energije.
Če ga prevedemo v slovenščino pomeni univerzalno silo, ki je prisotna v vsem. REI pomeni neomejen vidik energije v materiji, KI (CHI) pa pomeni življenjsko energijo, ki teče skozi vsa živa bitja.
Reiki energija omogoča celovitejše razumevanje samega sebe, drugih in svet v katerem živimo. Je pot, po kateri hitreje dosežemo ravnovesje, enotnost, zdravje in sproščenost.
Ni potrebno, da imamo posebne sposobnosti, temveč je namenjen vsem. Ni potrebno nikakršno predznanje, posebna vera ali prepričanje.
ZAKAJ REIKI?
Reiki zvišuje vibracije vsemu, s čimer pride v stik in tako pomaga:
• poveča se nam energija v telesu;
• vzpodbujajo se naravne obrambne sposobnosti organizma;
• spodbuja se osebni, kreativni in duhovni razvoj;
• izboljša se imunski sistem;
• sproščajo se mišice in živčne napetosti;
• povečata se samozaupanje in samozavest;
• lajšajo se bolečine in stres;
• olajša se izvedba želenih sprememb v življenju;
• srce se nam lažje in močneje odpre za ljubezen;
• in še in še....

Za začetek dela z reikijem je potrebna iniciacija, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
1. stopnja reikija predstavlja delo na fizičnem nivoju in je namenjena predvsem SAMOZDRAVLJENJU in osebni rasti, lahko pa se uporablja tudi že za osnovno zdravljenje drugih. Že prva inicijacija v človeku odpre kanale, ki ga povežejo s kozmosom. Takoj ko odpremo energijo in se povežemo z Reikijem, energija steče...
1. Vsebina Reiki tečaja 1. stopnje:
Uvod v Reiki – kratka predstavitev Reikija:
• kaj je Reiki?
• zgodovina Reikija
• kako Reiki deluje in kako pomaga?
• na kakšne načine in za kaj vse ga lahko uporabljamo (osebni razvoj, odprava in olajšanje fizičnih blokad, zaščita in čiščenje prostorov, osebni razvoj, pomoč rastlinam, živalim…)
2. Opis prvega simbola CHO – KU – REI
3. Kako se uporablja Reiki – teorija tehnike uporabe 1. Stopnje
4. Kaj so Čakre – energijski centri
5. Meditacija Prizemljevanja
6. Iniciacija
7. Praktična uporaba izmenjave energij.
Med tečajem bo predvidoma 1 ura odmora za kosilo v lastni režiji.
Tečaj bo potekal v manjši skupini v sproščenem in odprtem vzdušju (in priporočljivo, je da ste udobno oblečeni), kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. (Vsi ki bi si želeli tečaj opravljati individualno mi pišite)
Za morebitna vprašanja in druge informacije, ki se velikokrat rodijo šele ob izvajanju doma, pa sem tečajnikom vedno dosegljiva tudi po tečajih.
Vsak udeleženec tečaja prejme REIKI certifikat 1.stopnje Usuievega sistema naravnega zdravljenja in tehnike duhovnega razvoja.
Cena za tečaj in iniciacijo v 1.stopnjo reikija je 88 EUR.
Tečaj vodim: Klarisa, mojstrica in učiteljica Usui Reikija
Prijave obvezne na mail, najkasneje do 23.11.2017 : pandorinoupanje@gmail.com
Tečaj bo izveden ob vsaj treh prijavljenih udeležencih. Za potrditev mesta na tečaju je potrebno plačati akontacijo v višini 25 Eurov na TRR: Pandora, Klarisa Glavina Prebil s.p., SI56 0510 0801 5748 912 (Abanka d.d.), namen plačila Reiki 1.
V kolikor tečaj ne bo izveden se ta vsota vrne prijavljenemu tečajniku. V primeru odpovedi udeleženca se vsota ne vrne.

Lokacija

Sorodni dogodki

Danes
23
nov
17:00
post
Delavnice

Kako pa ti dišiš? Izdelava naravnega parfuma

Kaj če bi si lahko sama naredila svoj parfum.. Parfum bi bil le tvoj, edinstven, unikaten. Limona, Pomaranča, Geranija, Ilang ilang, Muškatna kadulja, Cimet,... Na delavnici bomo govorile o: - je bolje uporabljati naravne parfume kakor sintetične - katere parfumske materiale se najbolj upor ...

Poglej
Danes
23
nov
19:00
post
Delavnice

Delavnica samoobrambe

Univerzitetna Športna zveza Primorske vabi na delavnico samoobrambe v izvedbi Društva za napredne obrambno-borilne metode (DNOBM). Delavnica bo potekala v četrtek, 23.11.2017 od 19. do 20.30 ure v telovadnici italijanske OŠ – gimnazije (Gimnazijski trg 7, Koper). Na delavnici, ki jo bo vo ...

Poglej
Jutri
24
nov
18:00
post
Delavnice

MEDITACIJA Rože življenja in Svetobnega telesa

Vabim vas v popotovanje vašega bistva, ki odpira višje nivoje zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moči. Roža življenja je simbol Svete geometrije in ta v sebi nosi vse ključe, vse zakonitosti, ki vladajo v našem energijskem polju kot življenju samemu. Ta simbol je vzorec življenja po ka ...

Poglej
tor
28
nov
19:00
post
Delavnice

Geolov v Kopru

Iščeš kako bi zabavno, aktivno in zanimivo preživeti prosti čas? Rad raziskuješ in obiskuješ nove kraje? Ali veš, da so po celem svetu zakladi, ki jih navadno oko ne vidi? So tudi v Kopru! Pri geolovu s pomočjo mobitela ali druge GPS naprave iščemo zaklade, ki se nahajajo na določenih lok ...

Poglej
sre
29
nov
18:00
post
Delavnice

Ukrajinski večer

Dobrodošli na Ukrajinski večer. Pogledali si bomo, kako so si Ukrajinci uredili življenje po razpadu Sovjetske zveze na socialni, kulturni in politični ravni. Občutili bomo realnost ukrajinskega življenja, težave in uspehe, posledice revolucije in vojne. Pogovarjali se bomo o zgodovini življenj ...

Poglej