post-image
1
dec
18:00

Delavnica Števila našega življenja -vpogled v vibracijo leta 2018

StudioCriss d.o.o. Koper

Ozrite se okrog sebe in presenečeni boste, kje vse so števila. Numerologija - je ena najstarejših znanosti, ki se opira na razlaganje simboličnih znamenj, ki jih pripisujemo številom.
Pomaga nam, da bolje spoznamo sebe in ljudi, ki nas obkrožajo. Omogoča nam ustvariti lepše življenje, z njo lahko pokukamo v preteklost, razumemo sedanjost in načrtujemo prihodnost.
Ime, ki smo ga dobili ob rojstvu, odkriva dobre in slabe strani našega značaja in zato tudi vpliva na usodo.

Namen numerologije je, da s pomočjo števil ozavestimo ne zdrave energije, ki dajejo nezdrave rezultate. Z zavedanjem svojih potencilaov in darov energijo usmerjamo v bolj pozitivno, uspešno življenje. Pogumno raziščite svet števil in najdite v njih čudežno moč.
A tu ne bo govorla le o klasični numerologiji, totaknili se bomo tudi čarovniške numerologije, s pomočjo katere bomo lahko razjasnili marsikatero nepojasnjeno področje našega življenja.
Kaj pa Angelska števila? To so znaki naših angelov varuhov, ki so nam jih poslali, da bomo lažje razumeli sporočilo. Verjetno se nam je že vsem zgodilo, da smo v nekem obdobju večkrat zagledali isti niz števil. Navsezadnje je prav številska znamenja mogoče opaziti vsepovsod. Najpogosteje jih vidimo na registrskih tablicah, urah, v telefonskih številkah, na računih … In ko ponavljajoče se številke spet opazite, se je dobro vprašati, kaj pomenijo.
Nič ni nakjučje, pridružite se nam na tej posebni delavnici, kjer bo mnogo več kot le seštevanje in odštevanje....odkrijte njihovo čarobnost.

Leto 2018 je v bistvu že pred vrati – v sebi nosi vibracijo števila 2 - to bo leto kjer bodo v ospredju odnosi z drugimi. Pri odnosih pa je vedno tako, ali se z ljudmi razumemo ali ustvarjamo konflikte. Kaj pa za vas? Vam bodo številke v prihodnjem letu naklonjene? Pridite in ugotovite.

Vsi, ki se mi boste pridružili na delavnici bi prosila, da ob prijavi zraven pripišete svoje ime in priimek, ter rojstni datum, da bom lahko pripravila material za delavnico. Vsak udeleženec pa prejme tudi darilce – osebno imensko/numerološko mini analizo.
Pridružite se mi,
12xobjem
Energijska izmenjava : 35 Eur
Vodi: Klarisa, Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com.
Delavnica je primerna in namenjena vsem, ki želite svoje življenje vzeti resnično v svoje roke.
S seboj prinesite pisalo in zvezek, radovednost in dobro voljo. Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Jutri
22
jun
17:00
post
Delavnice

ABC nege za lepe noge – delavnice sodobne naravne kozmetike

Delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili izdelovati negovalne izdelke za proti celulitno nego, proti krčnim žilam in nego utrujenih nog. Izdelali bomo: - anticelulitno mleko s kofeinom in eteričnimi olji, - gel proti krčnim žilam, - aromatično hidratantno vodico za nego utruje ...

Poglej
Jutri
22
jun
17:00
post
Delavnice

Sivkina delavnica v Dekanih

Vabimo Vas, da se nam pridružite in spoznate sivko-lavando v celotni svoji podobi, barvi, aromi in uporabnosti v petek, 22.06.2018 ob 17.00 na Eko točki v Dekanih. Delavnico bo vodila zeliščarka Ketty Zonta. lavandaV dvo urni delavnici bomo izdelali naslednje izdelke: 1. Sivkina sol za kopel in ...

Poglej
tor
26
jun
17:00
post
Delavnice

Začetna štiriurna delavnica uporabe EFT metode

Če si želite olajšati naporne dneve in se naučiti, kako si lahko pomagate sami s preprosto in učinkovito tehniko EFT, je obisk začetne delavnice prava odločitev. Metoda EFT ali tapkanje je orodje, ki bo po začetni delavnici vedno pri roki in vam bo pomagalo zaživeti bolj zdravo in čustveno stab ...

Poglej