post-image
1
dec
18:00

Delavnica Števila našega življenja -vpogled v vibracijo leta 2018

StudioCriss d.o.o. Koper

Ozrite se okrog sebe in presenečeni boste, kje vse so števila. Numerologija - je ena najstarejših znanosti, ki se opira na razlaganje simboličnih znamenj, ki jih pripisujemo številom.
Pomaga nam, da bolje spoznamo sebe in ljudi, ki nas obkrožajo. Omogoča nam ustvariti lepše življenje, z njo lahko pokukamo v preteklost, razumemo sedanjost in načrtujemo prihodnost.
Ime, ki smo ga dobili ob rojstvu, odkriva dobre in slabe strani našega značaja in zato tudi vpliva na usodo.

Namen numerologije je, da s pomočjo števil ozavestimo ne zdrave energije, ki dajejo nezdrave rezultate. Z zavedanjem svojih potencilaov in darov energijo usmerjamo v bolj pozitivno, uspešno življenje. Pogumno raziščite svet števil in najdite v njih čudežno moč.
A tu ne bo govorla le o klasični numerologiji, totaknili se bomo tudi čarovniške numerologije, s pomočjo katere bomo lahko razjasnili marsikatero nepojasnjeno področje našega življenja.
Kaj pa Angelska števila? To so znaki naših angelov varuhov, ki so nam jih poslali, da bomo lažje razumeli sporočilo. Verjetno se nam je že vsem zgodilo, da smo v nekem obdobju večkrat zagledali isti niz števil. Navsezadnje je prav številska znamenja mogoče opaziti vsepovsod. Najpogosteje jih vidimo na registrskih tablicah, urah, v telefonskih številkah, na računih … In ko ponavljajoče se številke spet opazite, se je dobro vprašati, kaj pomenijo.
Nič ni nakjučje, pridružite se nam na tej posebni delavnici, kjer bo mnogo več kot le seštevanje in odštevanje....odkrijte njihovo čarobnost.

Leto 2018 je v bistvu že pred vrati – v sebi nosi vibracijo števila 2 - to bo leto kjer bodo v ospredju odnosi z drugimi. Pri odnosih pa je vedno tako, ali se z ljudmi razumemo ali ustvarjamo konflikte. Kaj pa za vas? Vam bodo številke v prihodnjem letu naklonjene? Pridite in ugotovite.

Vsi, ki se mi boste pridružili na delavnici bi prosila, da ob prijavi zraven pripišete svoje ime in priimek, ter rojstni datum, da bom lahko pripravila material za delavnico. Vsak udeleženec pa prejme tudi darilce – osebno imensko/numerološko mini analizo.
Pridružite se mi,
12xobjem
Energijska izmenjava : 35 Eur
Vodi: Klarisa, Pandora – kotiček za dušno in telesno nego s.p.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com.
Delavnica je primerna in namenjena vsem, ki želite svoje življenje vzeti resnično v svoje roke.
S seboj prinesite pisalo in zvezek, radovednost in dobro voljo. Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

Danes
23
nov
17:00
post
Delavnice

Kako pa ti dišiš? Izdelava naravnega parfuma

Kaj če bi si lahko sama naredila svoj parfum.. Parfum bi bil le tvoj, edinstven, unikaten. Limona, Pomaranča, Geranija, Ilang ilang, Muškatna kadulja, Cimet,... Na delavnici bomo govorile o: - je bolje uporabljati naravne parfume kakor sintetične - katere parfumske materiale se najbolj upor ...

Poglej
Danes
23
nov
19:00
post
Delavnice

Delavnica samoobrambe

Univerzitetna Športna zveza Primorske vabi na delavnico samoobrambe v izvedbi Društva za napredne obrambno-borilne metode (DNOBM). Delavnica bo potekala v četrtek, 23.11.2017 od 19. do 20.30 ure v telovadnici italijanske OŠ – gimnazije (Gimnazijski trg 7, Koper). Na delavnici, ki jo bo vo ...

Poglej
Jutri
24
nov
18:00
post
Delavnice

MEDITACIJA Rože življenja in Svetobnega telesa

Vabim vas v popotovanje vašega bistva, ki odpira višje nivoje zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moči. Roža življenja je simbol Svete geometrije in ta v sebi nosi vse ključe, vse zakonitosti, ki vladajo v našem energijskem polju kot življenju samemu. Ta simbol je vzorec življenja po ka ...

Poglej
sob
25
nov
9:00
post
Delavnice

REIKI I. - Samozdravljenje in osebna rast

Vsakič znova, ko me kdo kot mojstrico reikija vpraša : kaj je Reiki?, razmišljam, kako naj mu odgovor povem kratko in jedrnato, da bo razumel in dojel lepoto te univerzalne energije. Reiki je univerzalna življenska energija. Skozi naša telesa se pretaka energija ne glede na to ali o tem razmiš ...

Poglej
tor
28
nov
19:00
post
Delavnice

Geolov v Kopru

Iščeš kako bi zabavno, aktivno in zanimivo preživeti prosti čas? Rad raziskuješ in obiskuješ nove kraje? Ali veš, da so po celem svetu zakladi, ki jih navadno oko ne vidi? So tudi v Kopru! Pri geolovu s pomočjo mobitela ali druge GPS naprave iščemo zaklade, ki se nahajajo na določenih lok ...

Poglej