post-image
1
jan
1:00

Antistres program Moja sprostitev

Čuječna soba

Življenje je danes hitro, polno izzivov, sprememb in odgovornosti. Vse to lahko pripelje do stresa ter sčasoma celo do kroničnega stresa. Ena od močnejših tehnik zmanjševanja stresa so različne sprostitvene tehnike in meditacije. Zelo so priljubljene, saj so praktične in posameznik zanje ne potrebuje posebnih naprav. Vsak se jih je sposoben naučiti, zanje potrebujete samo nekaj časa in volje za vadbo.
Na petih delavnicah, in sicer: 16.11., 23.11., 30.11., 7.12 in 14.12. od 19-21h se boste naučili različne sprostitvene tehnike in meditacije, ki jih boste potem lahko sami izvajali v vsakdanjem življenju ter tudi druge kognitivne in vedenjske tehnike za zmanjšanje stresa. Glede na to, da smo si vsi različni, je cilj delavnic, da spoznate čim več tehnik in si izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.
Trajanje vsake delavnice je dve uri, enkrat na teden. Na delavnicah se spoznamo s teoretičnimi osnovami in znanstvenimi dognanji na področju stresa in posameznih tehnik. Število udeležencev je omejeno na 5-8. Prijave so obvezne na info@cujecna-soba.com
Tehnike ki jih bomo izvajali so: tehnike globokega dihanja, Progresivna mišična relaksacija, vizualizacije, čuječne meditacije, meditacije v aktivnosti.

Cena je za zdaj 85 € namesto 100 €. Vključuje obisk vseh 5 delavnic, material za samostojno izvajanje meditacij ter uvodni individualni pogovor. Če pripeljete prijateljico ali prijatelja (sestro, hčerko, brata...) je cena 150 € za oba.


Preberite si mnenja prejšnjih udeležencev:

"Delavnica mi je odprla nove poti, kako delati s sabo, za sebe. Na srečanjih mi je bilo všeč, da smo bili majhna skupina, vzdušje je bilo sproščeno, komunikacija odprta, skripta zgoščena in pregledna, avdio posnetki zelo prijetni, uporabni in zagotovo bodo še uporabljeni."


"Na teji delavnici sem se sprostila in naredila korak k sebi. Priporočam je vsakemu, ki si želi stika s sabo in sprostitve. Srečanja so bila sproščena, odprta in zabavna".


"Delavnice so bile prijetne in uporabne. Naučila sem se novih tehnik, kako se soočati s stresnimi dogodki in mislim, da sem začutila spremembe že med samo izvedbo delavnic. Maja bila si izjemna govornica in zelo lepo nazorno in podrobno razložila vse tehnike. Zelo sem ti hvaležna za to"


Več o voditeljici, psihologinji Maji Frencl Žvanut si preberite na: http://www.cujecna-soba.com/index.php/si/contact-slo

Več o storitvah Čuječne sobe si preglejte na: http://www.cujecna-soba.com/index.php/si/services-slo

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov