post-image
1
jan
1:00

Delavnica Obilja – Ključi do vibracije obilja

StudioCriss d.o.o. Koper

Živimo v svetu neskončnih možnosti. Na eni strani ljudje, ki imajo vsega preveč in na drugi, ljudje ki nimajo ničesar - a to so skrajnosti, večina nas je nekje vmes. Ne govorimo samo o materialnem bogastvu ampak o zdravju, ljubezni in sreči nasploh. Torej zakaj nekaterim gre bolje od drugih, kaj imajo česar drugi nimajo? Kaj znajo česar jaz ne znam?
Edina razlika med njimi in vami je njihovo prepričanje - se vam zdijo te misli/prepričanja znana?
- Spet ista zgodba.
- Karkoli naredim, se nič ne spremeni.
- Vrtim se v začaranem krogu.
- Bolj kot se trudim, slabše je.
- Ko bom imel/a denar, bom...
- Lepo, samo ne bo trajalo

Mislite, da so zgoraj navedene misli »nedolžne«? Niso. Nižajo vam vibracijo in vas oddaljujejo ravno od tistega kar si najbolj želite.Verjamem, da si od svojega življenja želite VEČ. Pravilno, saj to je vaša rojstna pravica. Prav ste slišali -Vam pripada. Vesolje ne pozna »primankljaja«, kajti kot duše - torej neskončne in večne, je tudi bogastvo naša pravica. Obilje – zdravlja, ljubezni in seveda tudi denarja. To je ta »znameniti«, vseopevani ZAKON PRIVLAČNOSTI.
Namen te delavnice je razbliniliti vse dvome in vse omejitve, ki vas/nas oddaljujejo od OBILJA. Ko se boste dovolj poistovetili z vibracijo obilja se bo ta začela materializirati tudi v vaši zemeljski resničnosti. Dejstvo - vsaka misel, vsak pogled, prepričanje v katerega vložimo dovolj energije, se prej kot slej materializira v naši realnosti.
Z različnimi tehnikami, orodji in ritualistiko lahko realnost spremenimo. To je delavnica kjer boste osvojili znanje in postopke, ki vam bodo služili vso življenje.
Do delavnice pa poskusite uvesti tole afirmacijo v svoj vsakdan: »Stvari SE spreminjajo. Zaupam. Varen/varna sem.«
Prisrčno vabljeni na potovanje, ki bo prebudilo energijo/vibracijo, ki bo v vaša življenja privabilo tisto kar nam pripada...
Kdor bi si želel osebni talizman za priklic vibracij za določeno življensko področje, nudim možnost priprave le tega. Ob prijavi mi napišite ime in priimek ter datum rojstva in področje na katerem si želite podpore.
Energijska izmenjava za delavnico je 44 Eur. Talizman pa 8 Eur.
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com.
S seboj prinesite željo po spremembi, radovednost in dobro voljo.Tudi steklenička vode je dobrodošla.
12xobjem

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov