post-image
1
jan
1:00

Drago Mislej Mef & Nob v Kulturnem Domu Hrpelje

Kulturni Dom Hrpelje

Skupina Mef in Narodnoosvobodilni bend je nastajala kar nekaj let, spreminjala člane in navdušenje do Mefovih pesmi, potem pa je dobila podobo akustičnega tria, ki je prišel zelo prav za nastop na mariborskem Lentu. Ob Mefu skupino sestavljata še kitarist Armando Šturman in basist Gorast Radojevič, člana takrat že razpadle skupine Zebra Imago.
V zadnjih 16 letih so posneli 3 albume; Najboljše so padle 2001, Svobodo 2005 in Najboljša leta 2013.
Trenutno so sredi snemanja četrtega albuma, ki bo najverjetneje dvojni z naslovom: Ma ne že spet … Mef! Snemajo ga vsi glasbeniki, ki trenutno nastopajo z Mefom, od tradicionalnega akustičnega tria do “električne” skupine. Že prej pa je skupina Deseti brat, posnela tri, med seboj zelo različne pesmi. Prva je Ja, pa ja, ki je bila nekakšna neuradna himna prireditve Osebnost Primorske, druga je angažirana Ukradli so nam mesto, tretja pa kultna iz 80-tih let, Mama, jaz nočem bit mona.
Trenutno je na radijskih valovih že prva od novonastalih pesmi z naslovom Padle so zastave (rdeče, bele, plave) Na koncertu v Hrpeljah pa bodo predstavili še nekatere, doslej neobjavljene pesmi z novega albuma.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov