post-image
19
jan
19:00

Mediacija Odpuščanja

Bcenter Izola

Odpuščanje je vstopnica za osebno svobodo. Kajti odpustiti sočloveku, ki nas je prizadel ni altruistično dejanje ampak je blagoslov za našo dušo - velikokrat je lažje živeti v nevednosti in obsojanju drugih, kot pa kaj narediti za to.
Odpuščanje je preces, ki traja in se ne da narediti iz danes na jutri. Meditacija pa je orodje, ki nas korak za korakom pripravi, da se resnično soočimo s težavo in da na lahkoten način pričnemo zdravljenje.
December je mesec, ki nam ponudi možnost, da se vsako leto porodimo na novo – januarja pa lahko zavestno skreiramo svojo prihodnost. Odpuščanje ter sprejmanje sebe in drugih je ključno za ohranjanje ravnovesja in miru v sebi, kar je izhodišče za dvig na višji nivo zavedanja, višje vibracije.
Naredite prvi korak k srečnejšemu življenju....
Vsak udeleženec meditacije prejme tudi darilo: svečo »odpuščanja« z namenom, da vas bo ob prižiganju doma še dodatno podprla in poglobila proces odpuščanja, sprejemanja, ki vas posledično vodi do popolnega notranjega miru.
12xobjem

Energijska izmenjava : 20 Eur
Obvezna prijava na pandorinoupanje@gmail.com
Meditacija je primerna tudi za popolne začetnike.
S seboj prinesite blazinico za glavo (v kolikor bi jo potrebovali). Tudi steklenička vode je dobrodošla.

Lokacija

Sorodni dogodki

tor
23
jan
17:00
post
Delavnice

OD SPOČETJA DO ROJSTVA

Če imate že celo življenje občutek, da niste dovolj dobri (slišani, videni, razumljeni, sprejeti, pomembni, dobrodošli, zaželeni...), da je življenje težko, da ne boste zmogli, da bi bilo bolje, če se ne bi rodili, da nima smisla ..., je možno, da so to občutki in prepričanja, ki so se vtisnila ...

Poglej
sob
27
jan
10:00
post
Delavnice

Zdravljenje notranjega otroka - delavnica

Resnično močen proces, ki nam pomaga spremeniti naš odnos do nas samih, do drugih ljudi in do življenja. Po delavnici pričnete delovati kot popolnoma samostojna, svobodna duša, brez vezi in omejitev. Vodila bo Katja Birsa – Certificirana terapevtka za zdravljenje notranjega otroka, Reiki mojst ...

Poglej