post-image
1
jan
1:00

Zdravljenje notranjega otroka - delavnica

Koper - Sofija relaks, ulica Talcev 14

Resnično močen proces, ki nam pomaga spremeniti naš odnos do nas samih, do drugih ljudi in do življenja. Po delavnici pričnete delovati kot popolnoma samostojna, svobodna duša, brez vezi in omejitev.
Vodila bo Katja Birsa – Certificirana terapevtka za zdravljenje notranjega otroka, Reiki mojster, intuitivna svetovalka (angelski reading).
Prispevek : 99€
Kdaj: 27.01.18 ob 10.00 do 18.00h
Kje: Sofija relaks, ulica Talcev 14 -Koper
Prijave: katjabirsa76@gmail.com ali Facebook Katja Birsa (zasebna sporočila)

Zdravljenje notranjega otroka pomeni odpiranje vseh globoko zakopanih predalčkov iz otroštva, skritih v podzavesti. Naš um je kakor računalnik, ki shranjuje vse dogodke, besede, situacije, vse naše življenje, od rojstva naprej. Vse imamo zapisano v naši podzavesti in to se odraža v življenjskih situacijah. Nepravilna vzgoja staršev, pomanjkanje ljubezni, vse to pusti rane na notranjem otroku, ki se skozi odraščanje začno odražat v vaših osebnostnih lastnostih. Ujamete se v istem početju, podobni vzgoji, izrekate iste besede, ki so jih starši vam. Tako ste vzgojeni, naučeni. Tako vam je bilo celo življenje pokazano, da mora biti.
Naši odzivi na življenje so posledica programa ranjenega notranjega otroka.
Presenečeni boste nad tem, kaj vse ste doživeli kot otroci in kaj vse nosite s seboj v svoji čustveni bazi. Ko odkrijemo vzrok, ozavestimo, transformiramo, naše življenje prične dobivati smisel in zapelje se po pravem tiru. Rešite se težkega bremena in svobodno zaplujte z življenjskim tokom.
POMEMBNO JE, da ste med celotnim procesom iskreni do sebe in popolnoma odprti. Dovoliti morate, predvsem pa to dolgujete svojemu notranjemu otroku, da vsa negativna čustva spustite, da priplavajo na površje!
Na delavnici tudi potujete skozi otroštvo v vodenem meditativnem stanju(traja od 2 do 3 ure ). To pomeni, da ste popolnoma umirjeni v ležečem položaju in sledite vsem mojim navodilom. Proces je zelo čustveno intenziven. Delavnica je popolnoma varna, kajti v globino gremo toliko kolikor ste v tistem trenutku pripravljeni.
Zdravljenje notranjega otroka zahteva od vas precejšen pogum. Nagrada za takšno delo pa je neprecenljiva: sprememba odnosa do sebe in do življenja, sprostitev napetosti in stik s tistim delom sebe, ki je ustvarjalen, strasten, ki ljubi in uživa.
Delavnica je avtorsko dlo Darje Sekulić.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov