post-image
1
jan
1:00

V novo... - zvočna, gong kopel

B center (nasproti trgovine Agraria)

V novo leto, v nov cikel, v nove dogodivščine, nove izkušnje, v nova znanja in nova dognanja, v nove misli, v nove navdihe, v nove odnose, v nova zaznavanja, z novim zagonom in novimi koraki po nove blagoslove, po nove izzive, na novo odprti, na novo lahkotni…brez novih spon, svobodni starega.

In kaj je zvočna potopitev?

Pomeni globoko in celostno izkušnjo zdravilnega zvoka gongov, himalajskih posod, šamanskega bobna, svetega glasu in še in še. In kaj pomeni izkušnja zdravilnega zvoka? Zdravilni zvok popolnoma razoroži um in tako lahko nastopi zdravljenje Bitja, Duše….Potopitev v zvok začetka, zvok kreacije, zvok neskončnega OMA, ki osvobaja, poraja, zdravi, poustvarja…

Dobrodošli v vsakem trenutku, ne potrebujete izkušenj ali predznanja, ni pomembno koliko ste stari in kako telesno pripravljeni.
S seboj potrebuješ vse za svoje udobje (podlogo za ležanje, odejico, udobna oblačila, vodo za pitje…) “

Potrebne so prijave: trtnikpetra@gmail.com ali SMS sporočilom na 030/656 395 (Petra) do petka, 19.1. dopoldan.
Prispevek: 15€

Petra Trtnik je cerificirana terapevtka in učiteljica Arvigo tehnike Maya abdominalne terapije, Dorn-Breuss terapevtka za zdravje hrbtenice in skeleta, Zvočna terapevtka, učiteljica petja, Gong mojstrica in učiteljica gong joge ter joge smeha, kreatorka FrEmo tehnik za osvobajanje čustvenih obročev.

www.tadan.si
https://soundcloud.com/gongheartpetra
https://tristopetinsestdeset.wordpress.com

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov