post-image
1
jan
1:00

Thee Melomen (punk, garage, glam)

Hangar bar
Tomažičeva ulica 10, Izola

V Hangar prihaja street rock'n'roll, punk, garage, glam rock bend iz Zagreba. Meloman v stari grščini pomeni poznavalec glasbe.
Člani Thee Meloman so in še igrajo za priznane hrvaške bende kot so: Vex and the Voxtones, Babies, Erotic Biljan & His Heretics, Thee Mad and Hairy Wombats in Dijabaz.

Po uspešno predstavljenem singlu "Chinatown", https://www.youtube.com/watch?v=lmAFWKh0VEI , je bend v letu 2016 izdal istoimenski album, ki ga lahko brezplačno snamete na Bandcampu: https://theemelomen.bandcamp.com/

Sami o sebi pravijo, da je pristni rock'n'roll sestavljen iz treh rifov, refrena in solaže. Tako je bilo že od Chuck Berryja, do Ramonesov, New York Dolls-ov in Stonesov. Thee Melomen so fizično sicer iz Zagreba, njihova srca pa segajo v New York in London sedemdesetih let v čas indie rocka.

Med ostalim velja omeniti tudi to, da so Thee Melomen med tremi bendi iz Balkana, ki so bili uvrščeni na plošlo legendarnega glasbenika Mike Watta pod imenom "Balkans Pedro Four Way", ki jo je izdala založba Record Store Day 2017 v omejeni izdaji: https://goo.gl/jYUiLY.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov