post-image
14
feb
9:30

Skupina za mamice z dojenčki

Bcenter Izola

Skupina za mamice z dojenčki nudi varno okolje, kjer lahko mamice sproščeno spregovorijo o radostih, pa tudi o negotovostih, strahovih in stiskah povezanih z materinstvom. Učijo se vzpostavljanja globljega stika z dojenčkom, prepoznavanja njegovih telesnih in čustvenih potreb ter ustreznega odzivanja nanje, kar je zelo pomembno za zdrav otrokov razvoj. Skupaj odkrivajo kako ob napornem starševstvu utrjevati povezanost s partnerjem ter kako se konstruktivno soočati s številnimi drugimi izzivi, ki jih prinese rojstvo otroka.

Skupina pomaga mamicam poglabljati stik s seboj in z otrokom, veča zaupanje sebi kot mami, prispeva k bolj sproščenemu in zadovoljnemu materinstvu ter h gradnji kakovostnega partnerskega odnosa.

V času srečevanja skupine bo organizirano ločeno srečanje za očete oz. partnerje udeleženk skupine, ki bo namenjeno utrjevanju povezanosti z otrokom in s partnerko.

Skupina, v kateri bo 5 mamic z dojenčki, bo imela 8 tedenskih srečanj, predvidoma ob sredah v dopoldanskem času in bodo trajala po 90 minut. Prvo srečanje bo 14. februarja 2018. Prispevek znaša 80 EUR.
Obvezne so predhodne prijave do 7.2.2018 na elektronski naslov info@zavod-istra.si ali na telefon 031 281 867. Mamice, ki so pred kratkim rodile in bodoče mamice si lahko s prijavo zagotovijo mesto v skupinah, ki bodo pričele s srečanji v začetku aprila, septembra in novembra 2018. Prosimo, da ob prijavi navedete v katero skupino se prijavljate.

Lokacija

Sorodni dogodki

čet
25
okt
17:00
post
Delavnice

ABC izdelovanja mila - delavnice sodobne naravne kozmetike

Delavnica za vse, ki bi se radi naučili umetnosti samostojnega formuliranja in izdelovanja trdega mila - bodisi za negovalno ali čistilno rabo. Izdelali bomo nežno negovalno milo s karitejevim maslom in glino. Milo bomo odišavili z naravnim eteričnim oljem. Udeleženci prejmejo recepte, mat ...

Poglej
pet
26
okt
17:30
post
Delavnice

˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝ Koper

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami so 8 tedenske delavnice za ženske, ki so se začele prebujati in jim ni vseeno kaj se dogaja z njihovimi ženskimi organi, predvsem maternicami. Namenjene so tako tistim, ki že imajo kakšne probleme (nenavaden menstrualni cikel, boleče menstruacije, ...

Poglej