post-image
14
feb
9:30

Skupina za mamice z dojenčki

Bcenter Izola

Skupina za mamice z dojenčki nudi varno okolje, kjer lahko mamice sproščeno spregovorijo o radostih, pa tudi o negotovostih, strahovih in stiskah povezanih z materinstvom. Učijo se vzpostavljanja globljega stika z dojenčkom, prepoznavanja njegovih telesnih in čustvenih potreb ter ustreznega odzivanja nanje, kar je zelo pomembno za zdrav otrokov razvoj. Skupaj odkrivajo kako ob napornem starševstvu utrjevati povezanost s partnerjem ter kako se konstruktivno soočati s številnimi drugimi izzivi, ki jih prinese rojstvo otroka.

Skupina pomaga mamicam poglabljati stik s seboj in z otrokom, veča zaupanje sebi kot mami, prispeva k bolj sproščenemu in zadovoljnemu materinstvu ter h gradnji kakovostnega partnerskega odnosa.

V času srečevanja skupine bo organizirano ločeno srečanje za očete oz. partnerje udeleženk skupine, ki bo namenjeno utrjevanju povezanosti z otrokom in s partnerko.

Skupina, v kateri bo 5 mamic z dojenčki, bo imela 8 tedenskih srečanj, predvidoma ob sredah v dopoldanskem času in bodo trajala po 90 minut. Prvo srečanje bo 14. februarja 2018. Prispevek znaša 80 EUR.
Obvezne so predhodne prijave do 7.2.2018 na elektronski naslov info@zavod-istra.si ali na telefon 031 281 867. Mamice, ki so pred kratkim rodile in bodoče mamice si lahko s prijavo zagotovijo mesto v skupinah, ki bodo pričele s srečanji v začetku aprila, septembra in novembra 2018. Prosimo, da ob prijavi navedete v katero skupino se prijavljate.

Lokacija

Sorodni dogodki

sre
23
jan
10:00
post
Delavnice

Individualne delavnice starodavnih veščin ohranjanja zdravja

Na individualnih delavnicah starodavnih veščin ohranjanja zdravja, katere potekajo vsako sredo v januarju od 10h do 18h , se bomo naučili: - samomasažo akupresurnih točk , - izvajanja zdravilnih oblik fizioterapije izhajajoče iz tradicionalne kitajske medicine ( Qi Gong ) . Delavnice so p ...

Poglej
čet
24
jan
17:00
post
Delavnice

Zimske kreme – delavnice sodobne naravne kozmetike

Tokratni recepti bodo prilagojeni potrebam zimske nege kože. Izdelali bomo: - hidratantno regenerativno kremo z izdatno vsebnostjo glicerina, - hranljivo regenerativno krema z baobabovim oljem in lizolecitinom, - regenerativni balzam za ustnice s fitosteroli, bisabololom in vitamini. Udelež ...

Poglej