post-image
1
jan
1:00

Skupina za mamice z dojenčki

Bcenter Izola

Skupina za mamice z dojenčki nudi varno okolje, kjer lahko mamice sproščeno spregovorijo o radostih, pa tudi o negotovostih, strahovih in stiskah povezanih z materinstvom. Učijo se vzpostavljanja globljega stika z dojenčkom, prepoznavanja njegovih telesnih in čustvenih potreb ter ustreznega odzivanja nanje, kar je zelo pomembno za zdrav otrokov razvoj. Skupaj odkrivajo kako ob napornem starševstvu utrjevati povezanost s partnerjem ter kako se konstruktivno soočati s številnimi drugimi izzivi, ki jih prinese rojstvo otroka.

Skupina pomaga mamicam poglabljati stik s seboj in z otrokom, veča zaupanje sebi kot mami, prispeva k bolj sproščenemu in zadovoljnemu materinstvu ter h gradnji kakovostnega partnerskega odnosa.

V času srečevanja skupine bo organizirano ločeno srečanje za očete oz. partnerje udeleženk skupine, ki bo namenjeno utrjevanju povezanosti z otrokom in s partnerko.

Skupina, v kateri bo 5 mamic z dojenčki, bo imela 8 tedenskih srečanj, predvidoma ob sredah v dopoldanskem času in bodo trajala po 90 minut. Prvo srečanje bo 14. februarja 2018. Prispevek znaša 80 EUR.
Obvezne so predhodne prijave do 7.2.2018 na elektronski naslov info@zavod-istra.si ali na telefon 031 281 867. Mamice, ki so pred kratkim rodile in bodoče mamice si lahko s prijavo zagotovijo mesto v skupinah, ki bodo pričele s srečanji v začetku aprila, septembra in novembra 2018. Prosimo, da ob prijavi navedete v katero skupino se prijavljate.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov