post-image
28
feb
10:00

Ljubezen in odnosi - brezplačna meditacija in predstavitev tečaja

Svetlobna pot

Vabljeni na brezplačno predstavitev tečaja "Ljubezen in odnosi". Predstavili vam bomo o čem bomo na tečaju govorili. Tehnike, ki se jih boste naučili na tem tečaju so izredno učinkovite. Procesi vas bodo popeljali vas na čudovito pot transformacije odnosov. Predvsem bo močno vplivalo tako odnos do sebe, kot tudi na odnos z drugimi.

Komu je tečaj namenjen?
Namenjen je vsem, ki si želite spremembe v življenju. Predvsem spremembe iz vidika čustev in emocij. Za vse tiste, ki si želite spoznati tehniko, kako si pomagati v čisto vsaki situaciji in vsakem trenutku, naj bo to v službi, doma ali med vožnjo avtomobila. Tečaj je primeren za vse, ki si želite lepše, bolj umirjeno življenje in si želite boljši odnos s sabo, kot tudi z drugimi. Naučili se boste ustvarjati polne in izjemne odnose z drugimi ljudmi.
Tečaj je razdeljen na 4 dele:
- povezava z vašo dušo,
- zbujanje srčnih centrov,
- ustvarjanje odnosov (duša dvojčica za samske, nadgradnja obstoječega odnosa, zaključek končanega odnosa),
- sprejemanje in oddajanje ljubezni.

Skupine obsegajo manjše število ljudi z namenom, da se lahko lažje posvetimo vsakemu posamezniku, zato je prijava obvezna. Prijavite se lahko preko spletne strani https://www.svetlobnapot.si/events/brezplacna-meditacija-in-predstavitev-tecaja-ljubezen-in-odnosi-2 Informacije tudi preko emaila svetlobnapot@gmail.com ali 070 50 33 33.

Lokacija

Sorodni dogodki

Jutri
23
sep
16:00
post
Delavnice

Nedeljksa delavnica: Premagajmo stres

VABILO NA DELAVNICO: KAKO PREMAGATI STRES Pojem stres v vsakdanjem življenju uporabljamo vse pogosteje in ga povezujemo z negativnimi občutki, predvsem takrat ko se nam zdijo bremena življenja pretežka in se sprašujemo, če bomo kos vsem problemom in pritiskom. Besedo stres so prvič uporabi ...

Poglej
pon
24
sep
17:00
post
Delavnice

Začetna štiriurna delavnica uporabe EFT metode

Ste pripravljeni narediti spremembo v svojem življenju? Iščete učinkovito in preprosto pot do boljšega počutja? Bi radi prenehali s kajenjem, sladkarijami ali čem drugim? Ste siti tega, da se ponoči zbujate in težko zaspite nazaj? Obisk začetne delavnice praktične uporabe EFT metode je prava o ...

Poglej